inkomotininews@gmail.com

50 κιλά ηρωίνης πιάστηκαν στον ποταμό Έβρο

Εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από την Τουρκία στην Ελλάδα, εξαρθρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερρών, έξι Βούλγαροι, ηλικίας...
...45, 27, 27, 24, 23 και 21 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα.

Αναλυτικότερα, ο 23χρονος και ο ένας 27χρονος, μετέφεραν με πλαστική βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία στη χώρα μας, τέσσερα σακίδια με ηρωίνη, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της οργάνωσης, ανέμεναν με δύο πολυτελή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα να παραλάβουν την ποσότητα των ναρκωτικών.


Συνολικά κατασχέθηκαν 97 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 50.055 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.510 ευρώ, των 584 λέβα Βουλγαρίας, 10 δολαρίων ΗΠΑ και 5 λιρών Αγγλίας, τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οκτώ κινητά τηλέφωνα, και η βάρκα.



Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης και τυχόν εμπλοκή άλλων ατόμων σε αυτήν.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews