inkomotininews@gmail.com

Ο Γ. Παυλίδης προωθεί την ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ του οδικού άξονα Δράμας-Καβάλας!

Τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜ- Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, προκειμένου να...
...εξηγήσει τη σημαντικότητα του οδικού άξονα Δράμα – Καβάλα, και να απαιτήσει ώστε το έργο να ενταχθεί και να παραμείνει στην κύρια ομάδα των έργων του τομεακού προγράμματος του υπουργείου για το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης – Σ.Ε.Σ., όπως θα ονομάζεται).

Σημειώνεται, ότι μόνη τυχόν  όψιμη αναφορά στον κατάλογο των έργων  αυτών, δεν σημαίνει τίποτε, αφού αυτός συμπεριλαμβάνει έργα δεκάδων δισ. ευρώ, που δεν «χωρούν» στον υπάρχοντα συνολικό προϋπολογισμό! (βλ. σχετικά: http://inkomotini.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1924.html «Παραμύθι» η ένταξη του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας!).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Παυλίδη, «ο Υπουργός ανέφερε ότι θα δει  την ένταξή του στην κύρια ομάδα έργων που έχει προτεραιότητα».


Ο κ. Παυλίδης δήλωσε: «το έργο έπρεπε να είχε ήδη ενταχθεί. Είναι πρώτης προτεραιότητας και πιστεύω στην ένταξή του, που μέχρι τώρα δεν υπάρχει. Η Δράμα επιβάλλεται να ανατρέψει την απομόνωσή της από την Εγνατία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews