inkomotininews@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ - Π. Ψωμιάδης από Κομοτηνή: «Γενόσημο της ΠΟΛΑΝ η σημερινή ΝΔ»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έκλεισε το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και χαρακτήρισε «πατσαβούρα της κοινωνίας» τον Ν. Δήμου!

«Γενόσημο της Πολιτικής Άνοιξης», χαρακτήρισε από την Κομοτηνή το σημερινό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο...
...Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» (του σχήματος δηλαδή που προέκυψε από τη συμπόρευση της «Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης – Νέα ΜΕΡΑ» του Χρήστου Ζώη, του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος» του Νίκου Νικολόπουλου, και του «Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης – ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του ιδίου),  εξέφρασε το παράπονό του οτι «ο Σαμαράς ξέχασε εύκολα», ενώ επιπλέον επιτέθηκε στο περιβάλλον του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς το…«ατραξιόν»!


Στο πλαίσιο περιοδείας του ο κ. Ψωμιάδης, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, και εκτίμησε πως «η μεταπολίτευση πεθαίνει και γεννιέται κάτι καινούριο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξεχασμένο από τους Έλληνες θεμελιώδες τρίπτυχο «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια», και προέβλεψε ότι από το μέγεθος μιας πιθανής ήττας της γαλάζια παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, θα εξαρτηθεί και το εύρος των τριγμών και των εξελίξεων σε ότι αφορά το μέλλον της.


Εξάλλου, ερωτηθείς για την κυοφορούμενη από τον κ. Σαμαρά μετεξέλιξη της ΝΔ σε «Νέα Ελλάδα», αναφώνησε…«καημένη Ελλάδα», και διαφώνησε με νόημα με «την αλλαγή ονόματος και το σβήσιμο της δάδας».

Ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας προσεκτικά τις λέξεις, αποδοκίμασε «τις ακρότητες από τα εκατό άτομα που βρίσκονται μπροστά στη Χρυσή Αυγή», έκανε αναφορά στις «ακρότητες της Αριστεράς που τις ξεχνάμε», υπογράμμισε ότι «στις δημοκρατίες οι ιδέες δεν φυλακίζονται», και πρόσθεσε πως ποτέ δεν είπε ότι ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι «αδέλφια», αλλά ότι έχουν κοινούς ψηφοφόρους.

Τέλος, για τους Αλέξη Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ) και Σταύρο Θεοδωράκη (Το Ποτάμι), είπε ότι είναι «καλά παιδιά αλλά μέχρι εκεί, να δούμε και τι υπάρχει από πίσω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ακόμη, ο κ. Ψωμιάδης επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «πατσαβούρα της κοινωνίας» για τον συγγραφέα Νίκο Δήμου για τα όσα είπε για το Άγιο Φως, ενώ εξέφρασε και τους φόβους του για την Ελλάδα, αναφορικά με τις γεωπολιτικές διεργασίες που παρατηρούνται στα Βαλκάνια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews