inkomotininews@gmail.com

Λευτέρης Νεδέλκος: ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κομοτηνή

Ο νεότερος υποψήφιος των εκλογών στον Δήμο Κομοτηνής, είναι 23 ετών, φιλόλογος, και μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του ΔΠΘ.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Νεδέλκο ο οποίος...
...μετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Κοινωνίας Πολιτών» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη.

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και κατάγεται από την Κομοτηνή όπου ζει από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα. Είναι γιος του Κωνσταντίνου και της Ναυσικάς Χατζηπαναγιώτου.

Αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο, σπούδασε Φιλολογία στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών σπουδών του Δ.Π.Θ., και σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στην κατεύθυνση της Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας.

Παράλληλα, μιλά απταίστως αγγλικά, πολύ καλά γερμανικά, και έχει στοιχειώδεις γνώσεις της ρωσικής γλώσσας.

Από πολύ νεαρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τα κοινά, γι’ αυτό και ασχολήθηκε με τον μαθητικό συνδικαλισμό στο σχολείο, κι έπειτα στο πανεπιστήμιο με τον φοιτητικό συνδικαλισμό. Την περίοδο 2011-2012 διατέλεσε μέλος του γραφείου της ΠΑΣΠ Κομοτηνής, το 2012-2013 γραμματέας της ΠΑΣΠ Φιλολογίας Κομοτηνής, και την περίοδο 2013-2014 Β΄ Γραμματέας της ΠΑΣΠ Κομοτηνής.

Ο ίδιος θεωρεί πως «οι νέοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να δώσουν μια νέα πνοή στη χώρα  με τις ιδέες τους», και πως «η καλύτερη ευκαιρία που ο κάθε συνειδητοποιημένος νέος πρέπει να αδράξει, είναι η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Σχετικά με το μέλλον αλλά και το πώς οραματίζεται τη δράση του εφόσον εκλεγεί, επιθυμεί να ασχοληθεί με θέματα της εκπαίδευσης, με την πεποίθηση πως «η παιδεία είναι ένα αγαθό που αφορά όλους, νέους και μεγαλύτερους, και όχι τους λίγους ούτε τους προύχοντες».

Λόγω, δε, της ειδίκευσης του μεταπτυχιακού του, θέλει να συμβάλλει στην ανάδειξη των βυζαντινών στοιχείων της Κομοτηνής, τα οποία όπως σημειώνει «είναι πολλά και μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης».


Ο Λευτέρης Νεδέλκος είναι την ίδια ώρα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος φιλόζωος, και εκφράζει πρόθεση συνεργασίας – ανεξαρτήτως μάλιστα της υποψηφιότητάς του – με την Φιλοζωική Κομοτηνής, τόσο για να τη στηρίξει στο «πολύ σημαντικό έργο της», όσο και για να συμπράξει στην αντιμετώπιση του θέματος των αδέσποτων τετράποδων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mpravo!oi neoi prepei na dinoun panta dinamiko paron sta koina!kali epitixia!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo!!oi neoi prepei na dinoun dinamiko paron stin koinwnia kai tin politiki!kali epitixia!

yunanistan είπε...

Πασπ???

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews