inkomotininews@gmail.com

Π. Δερμιτζάκης: «Ποτέ δεν “πούλησα” τον Πανθρακικό. Αντιθέτως πωλήθηκα».


«Ποτέ δεν “πούλησα” τον Πανθρακικό. Αντιθέτως πωλήθηκα και η ομάδα είχε οικονομικό όφελος». Αυτό υποστήριξε ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τάσο Καραολάνη, απαντώντας σε όσους του καταλογίζουν ότι πρόδωσε την ομάδα...
...το καλοκαίρι  του 2010 για χατίρι του ΠΑΟΚ.

«Πότε ο Πανθρακικός είχε ξαναβγάλει λεφτά από μεταγραφή προπονητή; Γιατί δεν κατηγορούν και τους παίκτες που πήραν μεταγραφή; Τι μου καταλογίζουν; Δεν δούλεψα; Η δουλειά μου δεν είχε αποτελέσματα;», αναρωτήθηκε ρητορικά, και συμπλήρωσε πως «είναι τιμή για τον Πανθρακικό οι μεταγραφές παικτών και προπονητή σε μεγάλες ομάδες, αισθάνομαι υπερήφανος για τους παίκτες που ανέδειξα».

Για τον φετινό Πανθρακικό αποκάλυψε πως παρακολούθησε 5-6 παιχνίδια του, και εξέφρασε την άποψη ότι «η ομάδα δεν έχει πάρει ότι της αναλογεί». Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε ότι «πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε, αγωνιστικά, βαθμολογικά, ψυχολογικά», και έθεσε σαν στόχο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, «ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει αφετηρία ανάκαμψης και επίτευξης του στόχου της παραμονής, ει δυνατόν μάλιστα άνετης».

Ο Π. Δερμιτζάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση και «ιδιαίτερα» όπως τόνισε τον Τ. Καραολάνη για την «τιμή» να του αναθέσει ξανά τα ηνία της ομάδας, ενώ για τον προκάτοχό του εκτίμησε ότι «πέτυχε πολλά στον Πανθρακικό», και τον χαρακτήρισε «πάρα πολύ καλό συνάδελφο, και ως άνθρωπο και ως προπονητή».

Τέλος, σημειώνοντας πως «χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια απ’ όλους, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους», ειδικά από τους τελευταίους ζήτησε τη στήριξη της ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον ρόλο τους «καθοριστικό, αφού μπορούν να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη μας».

Τ. Καραολάνης: «Εμπιστευόμαστε τον Δερμιτζάκη»
Από τη μεριά του ο κ. Καραολάνης, κατέθεσε την πλήρη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του προπονητή: «Με τον Παύλο γνωριζόμαστε και υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Τον ξέρουμε και τον στηρίζουμε. Στους έξι μήνες που είχε δουλέψει στον Πανθρακικό ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Προώθησε και παίκτες, όπως ο Μπέλεκ, ο Ρομπέρ, ο Σακελλαρίου, ο Ματεντζίδης, που απέφεραν οφέλη, ακόμη και ο Γωνιάδης που είναι σήμερα μέλος της πρώτης ομάδας. Έτυχε και του έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούσαμε να του στερήσουμε την ευκαιρία, του δώσαμε την ευχή μας, είχαμε και οφέλη από τη μετακίνησή του. Η απόφαση για την επιλογή του είναι ομόφωνη του Δ.Σ., το συζητήσαμε ακόμα και με τον κ. Σαββάκη. Ο Δερμιτζάκης ήρθε να συνεχίσει εκείνο που είχε αρχίσει, ώστε να ευοδωθεί ο στόχος της παραμονής».

Αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση αλλαγής προπονητή, ο μεγαλομέτοχος του σωματείου είπε ότι «μέτρησαν τα αποτελέσματα με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με μας. Ο κ. Παντελίδης μετά το ματς με τον Πανιώνιο υπέβαλε την παραίτησή του».

Βοηθός του Π. Δερμιτζάκη θα είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης, γυμναστής ο Τάσος Σιδερίδης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews