inkomotininews@gmail.com

«Βούλιαξε» αστικό στη Ν. Μοσυνούπολη


Σε επιχωματομένο με μπαζοχάλικο σκάμμα, στα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ, κόλλησε χθες βράδυ λεωφορείο της αστικής συγκοινωνίας, στην οδό Παπανδρέου στη Ν. Μοσυνούπολη.

Το σκάμμα υπέστη καθίζηση...
...λόγω της βροχής, και το όχημα προσεγγίζοντας το πεζοδρόμιο για να παραλάβει και να αποβιβάσει επιβάτες, βούλιαξε σε βάθος είκοσι πέντε περίπου εκατοστών. Την ώρα του συμβάντος, στο λεωφορείο επέβαιναν τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες, που πάντως δεν διέτρεξαν τον παραμικρό κίνδυνο.

Σήμερα το πρωί κλήθηκε γερανός για να σηκώσει το λεωφορείο, το οποίο οδηγήθηκε στο συνεργείο για τεχνικό έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα ο εργολάβος του έργου βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ενισχυθούν τα σκάμματα όλου του δρόμου, καθώς οι περίοικοι υπέδειξαν και άλλες επικίνδυνες λακούβες. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής, έκαναν λόγο για «ανεπαρκή σήμανση των έργων».

Πάντως, από τη ΔΕΥΚ διευκρινίστηκε ότι σήμανση τοποθετείται στα σημεία που υπάρχουν ανοιγμένες τρύπες, ότι καμιά φορά η περιττή σήμανση είναι περισσότερο επικίνδυνη, και πως στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε ανοιχτή τρύπα αλλά απλώς «έκατσε» το χώμα λόγω της βροχής. 








Ο Πρόεδρος των Αστικών Νίκος Λυκούδης
έσπευσε στο σημείο.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews