inkomotininews@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:. Μόλις έβαλαν πετρέλαιο στο κολυμβητήριο Ορεστιάδας

Όπως μαθαίνουμε γέμισαν με πετρέλαιο οι δεξαμενές του κολυμβητηρίου δίνοντας προσωρινά λύση στο πρόβλημα λειτουργίας που αντιμετώπιζε. Θυμίζουμε πως μετά από την ενημέρωση που έκανε ο Δήμος πως το κολυμβητήριο βάζει λουκέτο, επιστολή απέστειλε η διοίκηση του κολυμβητικού συλλόγου Ορεστιάδας "Νηρέας" προς όλους τους αρμόδιους φορείς ζητώντας πετρέλαιο για την λειτουργία και όχι χρήματα αλλιώς:  

«θα πάμε στην Αδριανούπολη, όπου έχουμε πρόσκληση από τον πρόεδρο των έξι τοπικών ομάδων να μας παραχωρούν δωρεάν το κολυμβητήριο για προπονήσεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού, ή απειλή, αλλά δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να σταματήσουν τον αθλητισμό», είχε πει ο πρόεδρος του Νηρέα, Οδυσσέας Ρετσίδης.

«Στείλαμε έγγραφα παντού, αλλά κανένας πλην των δημοσιογράφων δεν κινητοποιήθηκε. Τι ζητάμε; Τριάντα τόνους πετρέλαιο, δηλαδή περίπου 30.000 ευρώ. Είμαστε το μοναδικό αθλητικό σωματείο, που πληρώνει σχεδόν 35.000 ευρώ ετησίως στο Δήμο Ορεστιάδας, αλλά δεν έχουμε ούτε κλειδί για το κολυμβητήριο.

Προφανώς ενοχλούμε, επειδή χτυπήσαμε άλλα αθλήματα στην περιοχή, όπως το βόλεϊ που παραδοσιακά ήταν το πιο ισχυρό. Αφήνουν τα 10χρονα στο δρόμο, για να παίζουν... πυροσβέστες στα γήπεδα. Παίρνουμε επιχορήγηση μόλις χίλια ευρώ, όταν ομάδες Α' τοπικού εισπράττουν επτά, οκτώ και δέκα χιλιάδες»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews