inkomotininews@gmail.com

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω LIVE STREAMING τους Κομοτηναίους που συμμετέχουν στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου


Άρχισε από χθες η άφιξη των ξένων αποστολών για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου που θα διεξαχθεί στη χώρα μας και τον Δήμο Ευρώτα Λακωνίας από 16 ως 18 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή και πέντε αθλητών από την Κομοτηνή.

Ήδη έφτασαν οι αποστολές του Αφγανιστάν, του Ισραήλ και της Αυστραλίας, ενώ αύριο Τετάρτη αναμένονται η Τουρκία και το Νεπάλ, με τις υπόλοιπες 27 χώρες...
...που θα πάρουν μέρος να ακολουθούν.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα ξεκίνησε η λειτουργία της Παγκόσμιας Σχολής Προπονητών που διοργανώνεται στη Λαμία με την ευκαιρία της διεξαγωγής των αγώνων. Σε αυτήν μετέχουν αντιπρόσωποι και προπονητές από τις περισσότερες χώρες, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Αυστραλία, το Ιράν και τη Ρουμανία.

Ζωντανή μετάδοση με LIVE STREAMING
Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει στις χώρες του εξωτερικού οι οποίες παίρνουν μέρος στους αγώνες, αλλά και σε πολλές ακόμα οι οποίες ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το Παγκράτιο, οδήγησε την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου να μεριμνήσουν για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω LIVE STREAMING.

Η διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου είναι:

http://www.ustream.tv/recorded/26819853

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews