inkomotininews@gmail.com

4ωρη στάση εργασίας χθες στο ΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες 4ωρη στάση εργασίας όπως είχε αποφασιστεί από τον Σύλλογο εργαζομένων ΙΚΑ Αν. Μακεδονίας και Θράκης. 

Το κυριότερο θέμα της κινητοποίησης όπως είπε εκπρόσωπος των εργαζομένων, ήταν η δικαστική απόφαση που έλεγε να “πετάξουν” έξω από το ΙΚΑ τους διορισμένους της 9Κ προκήρυξης. 

“Η απουσία αυτών των παιδιών”...
...συνέχισε “θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσει το ΙΚΑ, εμείς θα κάνουμε το παν και να κρατηθούμε στα πόδια μας και να μείνουν τα παιδιά αυτά εδώ”. Σημείωσε πως η συμμετοχή στην στάση εργασίας ήταν καθολική και πως θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις. Σαν θετικό σημείωσε την κίνηση της Διοίκησης του ΙΚΑ να καθυστερήσει τις αποφάσεις της ώστε να υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση για τους εργαζόμενους και σημείωσε πως ένα από τα αιτήματα είναι το να τοποθετηθούν άμεσα και οι επιτυχόντες της 8Κ προκήρυξης ώστε όλοι μαζί να εργαστούν για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Πανελλαδικά 560 είναι οι εργαζόμενοι της 9Κ, από αυτούς 32 στην περιφέρειά μας και οι 8 στην Κομοτηνή. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν είναι μεγάλος αριθμός είπε πως “φυσικά είναι μεγάλος, είμαστε πολύ κάτω” εννοώντας σε δυναμικό και συμπλήρωσε“ για αυτό και ζητούμε να έρθουν και άλλοι”.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews