inkomotininews@gmail.com

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας – Πυρά Ψωμιάδη κατά Ν.Δ.


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική απομάκρυνση του Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη μυστική ψηφοφορία των συμβούλων της παράταξής του.

Ο Α. Τζιτζικώστας που αποτελούσε και την επιλογή του Αντώνη Σαμάρα, έλαβε 37 ψήφους έναντι 13 του Διονύση Ψωμιάδη – ενώ είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Θεοχάρης Αποστολίδης.

«Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε»
Από την πλευρά του ο έκπτωτος Περιφερειάρχης...
...μιλώντας στα μέλη της παράταξής του πριν την ενδοπαραταξιακή εκλογική μάχη, άφησε αιχμές τόσο εναντίον της ΝΔ όσο και κατά του Α. Τζιτζικώστα, κάνοντας λόγο για «προδοσία» και «αχαριστία» της παράταξής του απέναντί του, υποστηρίζοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα, στον οποίο μάλιστα καταλόγισε «αλαζονεία», ενώ ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος είχε το δικαίωμα να ορίσει ως αντικαταστάτη του τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.


Πάντως, στις δηλώσεις του, ευχήθηκε στον διάδοχό του «καλή επιτυχία», υποστήριξε πως «ενωμένοι είμαστε δίπλα του», ενώ δεν παρέλειψε να διαμηνύσει: «Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews