inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Τι δήλωσαν για τον αετό Σαμ οι Κράβαρικ, Μέλκας


Βαρύ ήταν σήμερα το μεσημέρι το κλίμα στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, όπου φίλοι, πρώην συμπαίκτες και προπονητές του Νίκου Σαμαρά ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ στη Λήμνο για να παραστούν στην κηδεία του μεγάλου Ορεστιαδίτη βολλεϊμπολίστα.

Τα λόγια τους έβγαιναν με δυσκολία και οι αναμνήσεις βούρκωναν τα μάτια τους. Όλοι τους αναφέρθηκαν με συγκίνηση στο μέγεθος της προσωπικότητας του αθλητή και του ανθρώπου Σαμαρά, και στηλίτευσαν εμφατικά...
...την απόφαση της Λίγκας περί κανονικής διεξαγωγής της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (πλην του αγώνα Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκού).

Την ίδια ώρα, στη λέσχη του Α.Ο. Ορεστιάδας, τελέστηκε τρισάγιο στο οποίο παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης εξάροντας το ήθος και την προσφορά του Νίκου Σαμαρά.   

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Ορεστιάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Σαμαράς, αποσύρουν τη φανέλα που φόραγε με το νούμερο 9 και δρομολογούν το να δοθεί το όνομά του στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Ειδική εκδήλωση με γιγαντοφωτογραφία του Σαμαρά στο Κατσάνειο γήπεδο Θεσσαλονίκης, προκειμένου οι οπαδοί του Ηρακλή και γενικότερα οι Θεσσαλονικείς φίλαθλοι να του αποτίσουν φόρο τιμής, ετοιμάζει η ομάδα του Γηραιού, με την οποία ο εκλιπών κατάκτησε τον μοναδικό τίτλο της καριέρας του, το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο δε ΠΑΟΚ, διά στόματος του προπονητή του Γιάννη Μέλκα, προτείνει οι τελικοί του Λιγκ Καπ αφ’ ενός να διεξάγονται στη γενέτειρα του Σαμαρά, Ορεστιάδα, αφ’ ετέρου ο θεσμός να αφιερωθεί στη μνήμη του.

Την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Σταύρος Καβαρατζής.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Δηλώσεις Αχιλλέα Μαυρομάτη, Προέδρου 
Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης 


Γιάννης Μέλκας: "Ο γιος μου φόραγε φανέλα 
του Σαμαρά και όχι τη δική μου"



Γιάννης Μέλκας: "Το Λιγκ Καπ να γίνεται στην Ορεστιάδα
στη μνήμη του Νίκου"



Αντρέι Κράβαρικ: "Απότιση φόρου τιμής στο Κατσάνειο"


Αντρέι Κράβαρικ: "Δεν έπρεπε να γίνουν οι αγώνες"


Δηλώσεις εκπροσώπου Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Σταύρου Καβαρατζή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews