inkomotininews@gmail.com

Τιμώρησαν τη Σ. Τζατζανά, τα ενεργούμενα των Δένδια- Παπαγιαννόπουλου!

Όπισθεν ολοταχώς σε χρόνους δίσεχτους πραγματοποίησε η ηγεσία της αστυνομίας, που την οδηγεί μέσα στον μεσαιωνικό σκοταδισμό της λογοκρισίας, της φίμωσης και της χειραγώγησης - ή τουλάχιστον σ' αυτό φαίνεται ότι αποσκοπεί.

Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου...
...στο οποίο έσυρε η ηγεσία την πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών Ροδόπης, μετά την αυτονόητη κι αυτοδίκαιη απόφαση του πρωτοβάθμιου να την αθωώσει από την κατηγορία της...απείθειας!

Η κ. Τζατζανά στάθηκε στην πύλη της σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής, τη μοιραία νύχτα που οι Παπαγιαννόππουλος και Δένδιας αποφάσισαν να τη μετατρέψουν από σχολή σε στρατόπεδο και να φυλακίσουν μετανάστες δίχως κανένα προηγούμενο διάλογο ή καμία έγκριση της τοπικής αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας.

Εξ' ου και η αυτοδίκαιη αντίδραση της κ. Τζατζανά, που κατήγγειλε τη μεταβολή χρήσης της σχολής σε αποθήκη ψυχών.

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου συμβουλίου όμως δεν άρεσε στην ηγεσία, που θέλει ποδηγετούμενο και χαλιναγωγημένο τον συνδικαλισμό, ώστε να περνά αβρόχοις ποσί οτιδήποτε στρέφεται κατά της αστυνομίας και της κοινωνίας.

Γι' αυτό και ανάγκασαν το δευτεροβάθμιο συμβούλιο να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης και να υπαγορεύσει στους εντεταλμένους νενέκους της την απόφαση.

Και μπορεί η ποινή να θεωρείται συμβολική (250 ευρώ με ψήφους 3 -2), είναι ωστόσο ουσιαστική για την ελευθερία του ένστολου συνδικαλισμού, που για πρώτη φορά μετά από αμνημόνευτη σειρά ετών, βλέπει να επιχειρούν κάποιοι να τον βάλουν στον γύψο.


Πηγή: bloko.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι η χουντα της κυβερνησης σε συχρονη μορφη.καθε φωνη συνδικαλιστικη την πνιγουμε.

Γιώργος Ιωαννίδης είπε...

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης
Κ Υ Ρ Ι Α Τζατζανά Σταυρούλα για την άψογη συνδικαλιστική της στάση, αλλά και για το σθένος της να υπερασπιστεί δημοκρατικά ( ενάντια στις αποφάσεις της Πολιτικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας ) τη μετατροπή της Σχολής Αστυφυλάκων σε φυλακή .
Τιμά ανεκτίμητα με την αγωνιστική της δράση τον γνήσιο συνδικαλισμό !

KARANTERE είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ......ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 'ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ' ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΙΓΟΥΡΑ..... ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews