inkomotininews@gmail.com

Τις παραιτήσεις Βουλευτών ζητά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ροδόπης…

…χαρακτηρίζοντας συνάμα τον Πρωθυπουργό «απόλυτα υπεύθυνο για την καταστροφή της Θρακικής γης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει ως εξής:
«H "πρεμούρα" του μνημονιακού πρωθυπουργού, προωθητή των εταιρειών χρυσού, τον ώθησε να ανακοινώσει ότι σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσει και στο Πέραμα του Έβρου η καταστροφή που γίνεται στη Χαλκιδική.

Κυνικός πέρα για πέρα, αγνοεί πλήρως την τοπική κοινωνία και τις απόψεις της, είναι πλέον και με ονοματεπώνυμο ο απόλυτα υπεύθυνος για την καταστροφή της Θρακικής γης.

Καλούνται εν τοις πράγμασι πλέον, τόσο ο κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης όσο και ο κύριος Αχμέτ Χατζηοσμάν, επί της ουσίας να απαντήσουν:

Ο μεν πρώτος αν θα στηρίξει τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας παραιτούμενος από τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών, και ο δε δεύτερος αν θα παραμείνει Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιας και το κόμμα του συμφωνεί με τον κύριο Σαμαρά.

Οι μάσκες έπεσαν. Είναι πια ευθύνη των πολιτών τόσο στη Ροδόπη όσο και στον Έβρο να αποτρέψουν την καταστροφή του τόπου.
Ο αγώνας του μεγάλου κινήματος κατά του χρυσού μπαίνει τώρα στην πιο κρίσιμη φάση. Η μάχη απέναντι στην εταιρεία και στους πολιτικούς προστάτες της θα είναι σκληρή. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα είναι παρών στον μεγάλο αυτό αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες όσο και οι φορείς, σε πλήρη συντονισμό, ώστε το κίνημα κατά του χρυσού να μπορέσει να διώξει τον εφιάλτη.
Τώρα είναι πια η ώρα.
Και οι απουσίες θα καταμετρηθούν.

Προειδοποιούμε τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι οποιαδήποτε απόπειρα τρομοκράτησης ανάλογη με αυτήν της Χαλκιδικής θα πέσει στο κενό.

Ο ένοχος έχει πια και όνομα και διεύθυνση: Αντώνης Σαμαράς, Μέγαρο Μαξίμου Αθήνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews