inkomotininews@gmail.com

Επισκέψεις και επαφές του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν


Τον νέο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Ερτζάν Χουσεΐν επισκέφτηκε ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι δύο άντρες επικεντρώθηκαν σε θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στη Ροδόπη.

Στη συνέχεια ο βουλευτής συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής με αντικείμενο ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος...
...Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Πολεοδομίας Λεβέντ Ισμαήλο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, και οι συνεργάτες των πολιτικών γραφείων των βουλευτών, Χακάν Μουμίν και Γιάννης Πολυχρονιάδης.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Κομοτηνής, όπως η υλοποίηση έργων υποδομών εντός της πόλης της Κομοτηνής αλλά και στους οικισμούς του Δήμου, οι μελλοντικοί σχεδιασμοί για προγράμματα αναπτυξιακά, τα προβλήματα των δημοτών, και διάφορων κλάδων. Από όλες τις πλευρές εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Στο τέλος των συναντήσεων ο βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη χρήσιμες και αποδοτικές συναντήσεις και επαφές. Επισκέφτηκα τον νέο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Ερτζάν Χουσεΐν. Με τον Ερτζάν μας συνδέει προσωπική φιλία από παλιά. Τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένας δραστήριος και πετυχημένος νέος, δεν φοβάται την δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει το καλύτερο δυνατό και στα νέα του καθήκοντα. Του διεμήνυσα ότι θα είμαι στο πλευρό του να τον στηρίζω στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει διότι τα ζητήματα πρόνοιας και υγείας με απασχολούν έντονα και ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός προς όφελος του τόπου.
Θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που απασχολούν την Κομοτηνή και τους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήσαμε στο Δημαρχείο μαζί με τον συνάδελφό μου, Αϊχάν Καραγιουσούφ, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη και τον Αντιδήμαρχο, Λεβέντ Ισμαήλ. Το κλίμα ήτανε πολύ φιλικό. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν παρευρίσκομαι σε αποδοτικές συναντήσεις όπου όλες οι πλευρές εκφράζουν την διάθεση για συνεργασία και επίλυση προβλημάτων με γνώμονα το καλό του τόπου και των δημοτών μας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews