inkomotininews@gmail.com

Ικανοποιημένοι οι βενζινοπώλες από την πρόθεση του Υπ.Αν. να επιδοτήσει την εγκατάσταση συστημάτων εισροών – εκροών στα πρατήρια


Σύμφωνους βρίσκει τους βενζινοπώλες η πρόθεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του Υπουργείου Ανάπτυξης, να επιδοτήσει την εγκατάσταση συστημάτων εισροών – εκροών στα πρατήρια.

«Η εξέλιξη αυτή, εφόσον υλοποιηθεί άμεσα, αποδεικνύει  ότι επιτέλους η Πολιτεία δείχνει αποφασισμένη να ανταποκριθεί σε ένα πάγιο αίτημα του κλάδου μας», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, και συμπληρώνει πως «η επιδότηση αυτή θα έχει οφέλη για...
...τα δημόσια έσοδα, για την προστασία των καταναλωτών, και για την προστασία των βενζινοπωλών από παραβατικές καταστάσεις, κυρίως λαθρεμπορίας».

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται, πως «εφόσον τα συστήματα εγκατασταθούν σε όλα τα στάδια, τα αποτελέσματα θα είναι και ανταποδοτικά ως προς την επιδότηση για το κράτος, και αναπτυξιακά για την οικονομία».

Ωστόσο, οι βενζινοπώλες ζητούν «το ύψος της ενίσχυσης να καλύψει μεγάλο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης ώστε τα συστήματα να εγκατασταθούν σε όλα τα πρατήρια το συντομότερο δυνατόν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews