inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS)-Ποια είναι η γνώμη σας για τον ποδηλατόδρομο Κομοτηνής;


Διχάζει τους Κομοτηναίους η κατασκευή του ποδηλατόδρομου.

Το έργο διέρχεται από τους τρεις κεντρικότερους και εμπορικότερους δρόμους της πόλης (Ν. Ζωίδη, Ορφέως, Δημοκρίτου), και πολλοί επαγγελματίες, αν και τάσσονται υπέρ του, εντούτοις εκφράζουν διαφωνίες για τον σχεδιασμό...
...του.

Υποστηρίζουν ότι ο ποδηλατόδρομος μειώνει την πελατεία τους, εκτιμούν ότι θα επιδεινώσει το έτσι κι αλλιώς οξυμμένο πρόβλημα του κυκλοφοριακού, ενώ παράλληλα θίγουν και ζητήματα δημόσιας ασφάλειας.

Στον αντίποδα, άλλοι καταστηματάρχες, θεωρούν ότι το έργο αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας του κέντρου της πόλης, ενώ εκτιμούν ότι μακροπρόθεσμα θα ενισχύσει και την εμπορική κίνηση.

Υπενθυμίζεται, ότι η Δημοτική Αρχή έχει γίνει αποδέκτης αιτήματος επαναχάραξης του ποδηλατόδρομου που συνυπογράφουν 700 κάτοικοι και επαγγελματίες των επίμαχων περιοχών αλλά και πολίτες που κατοικούν σε άλλες περιοχές της πόλης, αντίστοιχη πρόταση έχουν υποβάλλει από κοινού οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ. Σταμάτης Μαρούδας και Νεκτάριος Δαπέργολας, ενώ τροποποιήσεις στο έργο αξιώνουν και τα επιμελητήρια Ροδόπης όπως και η ομοσπονδία επαγγελματικών, βιοτεχνικών και εμπορικών σωματείων.

Το inkomotini, ενόψει και της αυριανής (ώρα 19:30) συζήτησης του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο, κατέγραψε τις απόψεις επαγγελματιών.

Δείτε τα σχετικά βίντεο





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews