inkomotininews@gmail.com

Με Τσίπρα, Καμμένο, Παπαρήγα συναντήθηκαν οι θεσμικοί Ροδόπης – Έβρου


Διακομματική στήριξη του αγώνα κατά των χρυσωρυχείων στη Θράκη

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, είχαν σήμερα στην Αθήνα για το θέμα των χρυσωρυχείων, ο...
...Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης  ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Αριστερή Οικολογική Συνεργασία» Τάκης Χαρίτου, και ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Χρήστος Τρέλλης.


Οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ροδόπης και του Έβρου, μετέφεραν το ηχηρό μήνυμα ενάντια σε οποιαδήποτε εξορυκτική δραστηριότητα των χρυσωρυχείων στη Θράκη, και διεμήνυσαν ότι οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση θα τους βρει αντίθετους.


Δήλωσαν δε, έτοιμοι να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις προκειμένου να εισακουστεί το αίτημα των τοπικών κοινωνιών και να τελειώσει οριστικά οποιοδήποτε σενάριο επανέρχεται κατά διαστήματα σχετικά με την υλοποίηση των καταστροφικών για την περιοχή, το περιβάλλον, και την υγεία των κατοίκων, εξορυκτικών δραστηριοτήτων.


Όλοι οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων δήλωσαν αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα που δίνει η κοινωνία της Θράκης, ενώ ανάλογες συναντήσεις των τοπικών φορέων θα συνεχιστούν και αύριο.


«Ο αγώνας δεν σταματάει μέχρι να δοθεί οριστικό τέλος στην δράση των Χρυσωρυχείων στην περιοχή μας», δήλωσε εμφατικά ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ..ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ??ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ??ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ...ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

xarikes pou to pes? koita min to pistepseis kiolas!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews