inkomotininews@gmail.com

Σύσκεψη για τη μειονοτική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή.


Σε αυτήν συμμετείχαν οι Βουλευτές: ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ροδόπης – Έβρου Μεχμέτ Δερντιμάν και Τοπάλ Μεχμέτ Χουσεϊν αντιστοίχως, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ξάνθης Αχμέτ Χότζα Αλή και Μολλά Σεϊχάν αντιστοίχως, ενώ από την πλευρά της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Κυριαζής, και ο σύμβουλος του Υπουργού Άγγελος Λάσκαρης.

Στη σύσκεψη...
...οι Μεχμέτ Δερντιμάν, Τοπάλ Μεχμέτ Χουσεϊν, Αχμέτ Χότζα Αλή και Μολλά Σεϊχάν, διατύπωσαν αιτήματα των Συλλόγων τους, ενώ ακολούθησε αναλυτική συζήτηση.

Όλες οι πλευρές τοποθετήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, «με κοινό στόχο» όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηοσμάν, «τη διασφάλιση ποιοτικής και αναβαθμισμένης εκπαίδευσης για τα παιδιά της Μειονότητας».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, «αποφασίστηκε από κοινού να υπάρξει συνέχεια της σύσκεψης, για να μελετηθεί η πορεία των θεμάτων που απασχολούν τους Συλλόγους».  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o LASKARIS gia ti mionotiki ekpedefsi!!!!!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews