inkomotininews@gmail.com

Σε Ροδόπη και Έβρο για το θέμα του χρυσού η Αλ. Παπαρήγα



Περιοδεία σε Έβρο και Ροδόπη, με επίκεντρο τις προωθούμενες από την κυβέρνηση αδειοδοτήσεις εταιρειών εξόρυξης χρυσού στην περιοχή, θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Σάββατο 9 Μαρτίου η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 10:00 π.μ., στο Δημαρχείο...
...Αλεξανδρούπολης, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου και τους φορείς που αγωνίζονται ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού.
Στις 11:30 π.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αθηνά» της Αλεξανδρούπολης.
Στις 12:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το χωριό του Κομάρου, στο καφενείο του οποίου θα συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής.
Στις 13:30 θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Σαπών με τον Δήμαρχο και τοπικούς φορείς.
Στις 18:00, θα έχει συνάντηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή με τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη, όπου επίσης θα παραστούν οι Aντιπεριφερειάρχες, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Δήμαρχοι της περιοχής και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Διανομαρχιακή Επιτροπή ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΤΕΕ Θράκης, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που αγωνίζονται ενάντια στην εγκατάσταση χρυσωρυχείων.

Η κ. Παπαρήγα θα επαναλάβει ότι «ο χρυσός ανήκει στον λαό», και θα καταθέσει την αντίθεσή της «στο ξεπούλημα του χρυσού στις πολυεθνικές».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews