inkomotininews@gmail.com

Αυξημένο ενδιαφέρον για τα προγράμματα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οκτώ ενημερωτικές συναντήσεις για την «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών».

Οι συναντήσεις διοργανώθηκαν...
...σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Θάσο και Σαμοθράκη, από τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης ΔΕΣΜ-ΟΣ / ΑΜ-Θ (Εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.), την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού), καθώς και με τα κατά τόπους Επιμελητήρια.

Κατά τη διάρκειά των συναντήσεων παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και ο τρόπος υπαγωγής σε αυτό, ενώ απαντήθηκαν δεκάδες απορίες που διατυπώθηκαν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή τους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο και Υπηρεσίες.

Συνολικά στις συναντήσεις συμμετείχαν 1.000 νυν αλλά και εν δυνάμει επιχειρηματίες.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews