inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) - Σφοδρή επίθεση Ανεξάρτητων Ελλήνων στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής


Συνέντευξη Τύπου ενόψει του προσυνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Κομοτηνή που θα πραγματοποιηθεί στις 31/3, παραχώρησαν μέλη της νομαρχιακής συντονιστικής επιτροπής και υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος στη Ροδόπη.

«Μεταναστικό και ΕΟΖ», θα είναι το βασικό θέμα του προσυνεδρίου (στο οποίο θα μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε πολίτης), ωστόσο κατά τις εργασίες του θα αναπτυχθούν και άλλα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως είναι ο αγροτικός τομέας, ενώ η διεξαγωγή του θα γίνει υπό τον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Στη συνέντευξη...
...παρών ήταν και ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ του κόμματος, εξ Αθηνών προερχόμενος, Νίκος Δαγλαρτζής.

Πάντως, για μια ακόμη φορά, στο στόχαστρο των στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βρέθηκε το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

VIDEO – Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης:
«Το τουρκικό προξενείο επιβουλεύεται τη Θράκη»


VIDEO – Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης: «Οι εισαγγελείς θα έπρεπε να παρέμβουν για τις φωτογραφίες του τουρκικού προξενείου με τη σημαία της “ανεξάρτητης Θράκης”»


VIDEO – Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης: «Οι πολιτικοί μας, μας οδηγούν σε ξεπούλημα της Πατρίδας και σε αφανισμό του ελληνικού Γένους»


VIDEO – Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης: «Οι θέσεις μας για τους αγρότες»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews