inkomotininews@gmail.com

VIDEOS – Για "κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ», έκανε λόγο ο Π. Καμμένος από την Κομοτηνή


Με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρό τους Πάνο Καμμένο, πραγματοποίησαν στην Κομοτηνή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την προτελευταία προσυνεδριακή τους διάσκεψη, με θέμα «Θράκη-Μεταναστευτικό-ΕΟΖ», ενόψει του Ιδρυτικού τους Συνεδρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Καμμένος:

- υποστήριξε ότι υπάρχει «σχέδιο Κοσσοβοποίησης» της Θράκης και «δημιουργίας ΕΟΖ» στην περιοχή, καθώς και «αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού» της με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών, προκειμένου αυτοί "να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες των 100 ευρώ".

- δεν απέκλεισε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα, δημιούργημα των δανειστών προκειμένου να...
...παίζει τον ρόλο του κακού» ώστε ο λαός να θεωρεί «καλούς» τους κυβερνώντες και την Τρόικα.

- κατηγόρησε τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη ότι "νομιμοποίησαν τον νεοναζισμό υπουργοποιώντας τους κ. Βορίδη και Γεωργιάδη", για τους οποίους υποστήριξε πως είναι «καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής».

- χαρακτήρισε "όργανο του Σημιτισμού" τον υπουργό οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Την έναρξη των εργασιών του Προσυνεδρίου κήρυξε ο Συντονιστής Ροδόπης του κόμματος Χρήστος Μαντζικίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Ολόκληρη η κοινωνία έχει μουδιάσει και αργοπεθαίνει χωρίς καν να μπορεί να αντιδράσει δυναμικά για να πάρει πίσω όσα της έχουν κλέψει, μαζί και την αξιοπρέπειά της. Η κρίση δεν μας άγγιξε απλώς, αλλά αφήνοντας οι επιτήδειοι ανοιχτή κερκόπορτα, μας έκανε κατάληψη και μας οδήγησε ως χώρα και ως λαό σε πλήρη αδιέξοδο. Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα φέρουμε τις αλλαγές και τις ανατροπές που χρειάζεται αυτή η χώρα».

Ο κ. Μαντζικίδης χάρισε στον κ. Καμμένο μια παράσταση του Θράκα Πελταστή, αρχαίου πολεμιστή της Θράκης του 5ου αι. π.Χ., ενώ στο Προσυνέδριο, τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για ζέοντα τοπικά ζητήματα, κλήθηκαν να καταθέσουν εκπρόσωποι φορέων και σωματείων.

VIDEOS

Π. Καμμένος: "Κόμμα νεοναζισμού η Χρυσή Αυγή"


Π. Καμμένος: "Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει εμφύλιο σπαραγμό"


Π. Καμμένος: "Θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στη βάση όσων συμφωνούμε"


Π. Καμμένος: "Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη Θράκη"


Χ. Μαντζικίδης: "θα φέρουμε τις αλλαγές και τις ανατροπές που χρειάζεται αυτή η χώρα".


ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews