inkomotininews@gmail.com

Χωρίς προβλήματα ο Πανθρακικός υποδέχεται την Κυριακή 7/3 τον ΟΦΗ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού καθώς μετά τις ώρες που απόλαυσαν την Δευτέρα άπαντες βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ώστε να προετοιμαστούν για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. 

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη υποδέχεται την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 15:00 τον ΟΦΗ με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Άρη.

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Τελευταίος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που από την Τρίτη προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του.

Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα παραβρεθούν σε 2 σχολεία για να μοιράσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα θα παραβρεθούν στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και στο Γυμνάσιο Σαπών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews