inkomotininews@gmail.com

Παρουσίαση παγκόσμιας ανακάλυψης για τον ανθρώπινο εγκέφαλο στην Κομοτηνή


«Οι τρεις τρόποι λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου – εφαρμογή σε υγεία, εκπαίδευση, ανθρώπινες σχέσεις», είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο ερευνητής – συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (πρώην Νομαρχία), την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα...
...19:00.

Ο Γ. Πασχαλίδης έχει μελετήσει τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, ενώ την ανακάλυψή του η οποία έχει παρουσιαστεί σε 3 παγκόσμια συνέδρια ιατρικής (Ν. Ορλεάνη, Αμβούργο, Μόσχα) και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Καινοτομίας και Εκπαίδευσης στη Μαδρίτη το 2012, έχει υποδεχθεί με θέρμη η ιατρική κοινότητα Ελλάδας και εξωτερικού.
 
Έχει βραβευτεί από το Βατικανό με το βραβείο λογοτεχνίας Giuzzepe Siacca, και από την Unesco Ελλάδος για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη.

Η ανακάλυψή του αφορά όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (υγεία, ανθρώπινες σχέσεις, εκπαίδευση, αθλητισμός) και προοιωνίζεται ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι επίσης οι:

- Κωνσταντινίδης Γιώργος (εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Πρόεδρος Μανιταρόφιλων Ελλάδος).

- Σταθοπούλου Αναστασία (παιδοψυχίατρος, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και επιστημονικός συνεργάτης του Γιώργου Πασχαλίδη).

- Κωνσταντινίδης Ιωάννης (διευθυντής β’ χειρουργικής ογκολογικής μονάδας του γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»).

- Χατζηελευθερίου Γιώργος (χειρουργός γυναικολόγος, διευθυντής αντικαρκινικού ογκολογικού νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας»).

- Καραγιάννης Μανώλης (ομοσπονδιακός προπονητής στίβου στο άλμα επί κοντώ της Εθνικής Ελλάδος).


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – Παράρτημα Ροδόπης, και τον Σύλλογο ατόμων με προβλήματα όρασης «Ενόραση»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews