inkomotininews@gmail.com

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ελληνορωμαϊκής Ελεύθερης Ολυμπιακής Πάλης, σήμερα στις Σάπες


220 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στις Σάπες σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου 2013, όπου με οργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης και συνδιοργανωτές τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών, την  Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης και τον Α.Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής, διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαπών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ελληνορωμαϊκής Ελεύθερης Πάλης, με τη συμμετοχή...
...παλαιστών, προπονητών και συνοδών από όλα τα σημεία της χώρας.

Όπως είναι γνωστό το αρχαιότερο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, η ελληνορωμαϊκή πάλη, αμφισβητείται τον τελευταίο καιρό και ορισμένοι κύκλοι ζητούν να μην συμπεριληφθεί στα ολυμπιακά αθλήματα της Ολυμπιάδας του 2020.

Η χώρα μας έχει αναδείξει μεγάλους πρωταθλητές του αθλήματος αυτού που δόξασαν την Ελλάδα, και η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, συνεχίζει την προσπάθειές της για να έρθει το άθλημα πιο κοντά στο ευρύ κοινό της περιφέρειας. Για τον λόγο αυτό επέλεξε και μια επαρχιακή πόλη για τη φιλοξενία του πρωταθλήματος στις Σάπες.

Αθλητές και συνοδοί, θα γνωρίσουν από κοντά την περιοχή, και έχει εξασφαλισθεί η διαμονή τους στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews