inkomotininews@gmail.com

VIDEO - Τ. Κουίκ: «Η Βουλή μας είναι για τα μπάζα – Σε λίγο καιρό τουρκικό προξενείο και ψευδομουφτής θα βρεθούν προ εκπλήξεων»!


Την προειδοποίηση προς το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αλλά και προς τον ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ, ότι «σε λίγο καιρό θα βρεθούν προ εκπλήξεων»...
...έστειλε (χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι εννοεί), ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, αμέσως μετά τη σημερινή του συνάντηση με τον νόμιμο Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή. «Ένας είναι ο θρησκευτικός – πνευματικός ηγέτης των εδώ μουσουλμάνων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ, αναφερόμενος στον κ. Τζεμαλή.

Νωρίτερα ο κ. Κουίκ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, με τον οποίο μεταξύ άλλων συζήτησε το θέμα της έλλειψης ιερέων. «Θα απευθύνω σχετικές ερωτήσεις στους υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων, και Διοικητικής Μεταρρύθμισης» δεσμεύτηκε, χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση με τον Ποιμενάρχη «τιμή και ευλογία». Από την πλευρά του ο Επίσκοπος ευχήθηκε στον κ. Κουίκ «η Χάρη του Θεού να τον στηρίζει στον αγώνα που κάνει για το καλό της Πατρίδας».

Ο κ. Κουίκ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και για σειρά θεμάτων της επικαιρότητας.
Στις απαντήσεις του τόνισε πως «η πρωτοβουλία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για δημιουργία ενός Πατριωτικού Δημοκρατικού Τόξου έχει στόχο να ανατρέψει την κυβέρνηση όσο το δυνατόν νωρίτερα», καθώς όπως υπογράμμισε «δεν κυβερνούν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, αλλά η Τρόϊκα, κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι στις ιδιωτικές τους συζητήσεις»!
Αναφερόμενος στη Γερμανία σημείωσε πως «το 4ο Ράιχ προσπαθεί να εξαφανίσει τον Ελληνισμό», ενώ μιλώντας για την Ελληνική Βουλή, επιφύλαξε τον χαρακτηρισμό «για τα μπάζα»!

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Κουίκ, συναντήθηκε ακόμη με εκπροσώπους των πολυτέκνων, και των φαρμακοποιών. 









VIDEO - Συνάντηση Τ. Κουίκ με Μητροπολίτη
Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων


VIDEO - Συνάντηση Τ. Κουίκ με Μουφτή
Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή



VIDEO - Τ. Κουίκ: "Η Βουλή είναι για τα μπάζα"

VIDEO - Τ. Κουίκ για εκλογές



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews