inkomotininews@gmail.com

VIDEOS – «Δεν ξανακατεβαίνω για Πρόεδρος» λέει ο Αργ. Αργυρόπουλος


Επικαλούμενος οικονομική φύρα και ψυχολογική φθορά  

Κουρασμένος και οδηγούμενος προς προσωπική πτώχευση (!), από την ενασχόλησή του με τη διοίκηση του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, εμφανίστηκε ο Πρόεδρός του...
...Αργύρης Αργυρόπουλος.

Με αφορμή τη δήλωση παραίτησης του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Νίκου Ευκαρπίδη, προανήγγειλε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Πρόεδρος, ενώ αναφορικά με το ζήτημα που προκάλεσε την παραίτηση του κ. Ευκαρπίδη, άφησε να εννοηθεί ευθύνη του υπαλληλικού στελέχους που χειρίστηκε το θέμα.


Ο κ. Ευκαρπίδης εξερράγη στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, επειδή υπηρεσιακοί παράγοντες του προσκόμισαν προς πληρωμή τιμολόγιο εταιρείας κούριερ ύψους 4.500 ευρώ (για την αποστολή σε μέλη του Επιμελητηρίου επτακοσίων προσκλήσεων σε ημερίδα), χωρίς προηγουμένως να προβούν σε έρευνα αγοράς, κάτι που αν έπρατταν, όπως απεδείχθη τελικά εκ των υστέρων, θα έβρισκαν σε ομοειδή εταιρεία φθηνότερη τιμή κατά τουλάχιστον 2.500 ευρώ!

«Ο ιδιοκτήτης της κούριερ επικαλέστηκε σύμβαση με την προηγούμενη διοίκηση, κάτι που δεν ισχύει», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αργυρόπουλος, και υποστήριξε: «Από τη στιγμή που το τιμολόγιο ήρθε στα χέρια του Οικονομικού Επόπτη και στα δικά μου, οι δυο μαζί πήραμε την απόφαση ότι δεν πληρώνουμε γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Από την πρώτη στιγμή παρότρυνα τον κ. Ευκαρπίδη να μην πληρώσει το τιμολόγιο».

Η εταιρεία κούριερ έχει προβεί σε «ψαλίδισμα» του ποσού κατά 2.000 ευρώ, ωστόσο το Επιμελητήριο αξιώνει περαιτέρω μείωσή του, ειδάλλως προτείνει τη διευθέτηση του θέματος στα δικαστήρια.

Πάντως αύριο αναμένεται συνάντηση του κ. Αργυρόπουλου με τον κ. Ευκαρπίδη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Ράδιο Χρόνος δήλωσε ότι εμμένει στην απόφαση παραίτησής του, και κατέθεσε την αντίθεσή του με «τη φιλοσοφία που ορισμένοι λειτουργούν στο Επιμελητήριο»…

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η επιλογή του αντικαταστάτη του, που λογικά θα είναι ο αναπληρωτής του, κ. Ριτβάν Μολλά.

VIDEO - «Από την πρώτη στιγμή παρότρυνα τον
κ. Ευκαρπίδη να μην πληρώσει το τιμολόγιο»



VIDEO – «Υπάρχει υπάλληλος που έχει εξουσιοδοτηθεί
να πληρώνει…Εγώ δυστυχώς οδεύω προς την πτώχευση»



VIDEO – «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος»




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews