inkomotininews@gmail.com

(VIDEO) Οι πρώτες δηλώσεις Μάντζιου ως προπονητής του Πανθρακικού

Ο Α. Μάντζιος ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο
του Πανθρακικού Α. Καραολάνη και στον
πρόεδρο της ΠΑΕ Δ. Τζελέπη

Με 4-2 κέρδισε ο Πανθρακικός στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής τον Οδυσσέα Κορδελιού σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησε και ο νέος προπονητής των πρασίνων Άκης Μάντζιος.

Το...
...σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, στο 1ο μόλις λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπάκη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αλμπάνης μετά από ανατροπή του από τον Αθανασιάδη μέσα στην μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα. Στο 12ο λεπτό, ο Καθάριος, αφού πέρασε δύο αντιπάλους του, σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Γωνιάδης με αριστερό σουτ σημείωσε το 1-1. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν εμφανής, με τον Πανθρακικό στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης να παίρνει κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μίνγκας πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την πάσα στον Γωνιάδη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Οδυσσέα Κορδελιού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μίνγκας να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ. Το τέταρτο τέρμα του Πανθρακικού πέτυχε στο 80΄ με κοντινό σουτ ο Βασιλακάκης μετά από σέντρα του Σκλιοπίδη. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αρμάτο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Άκης Μάντζιος με τον Περιφερειάρχη
ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη
Για τον Πανθρακικό ξεκίνησαν οι Αθανασιάδης, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μελίσσης, Μακρυδημήτρης, Μιχαλόπουλος, Καθάριος, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χόεφραντ (Ολλανδός υπό δοκιμή) , ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Πόπτσης, Ντιόγκο, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Τζάνης, Αλέιχο (Πορτογάλος υπό δοκιμή), Μαμούτ, Μουστάκας και Βασιλακάκης.

Ο Σεϊδάν Μαμούτ, ο Στέργιος Βασιλακάκης και ο Αριστείδης Μουστάκας προέρχονται από την ομάδα Κ20. Οι δύο πρώτοι είναι γεννημένοι το 1993 και αγωνιζόταν στη Μεσούνη, ενώ ο τρίτος είναι γεννημένος το 1994 και αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου.

Για τον Οδυσσέα Κορδελιού ξεκίνησαν οι Μπογδάνος, Τσομπάνος, Παπαργυρίου, Νικολαίδης, Λαμπάκης, Γκοτβάρας, Σάλιβαν, Σαβαϊδης, Αλμπάνης, Φραγκάκης, Αχαλινόπουλος, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ακόμη οι Καρατζάς, Καρράς, Υψηλός, Φαρμάκης, Σαλακίδης, Σεμερτζής, Γίδαρος, Χατζηελευθερίου, Αρμάτο, Μακρής, Γιαννιώτης.

Επόμενο φιλικό ο Πανθρακικός έχει προγραμματίσει για την ερχόμενη Πέμπτη 16/5, στην Κομοτηνή, με τον Άρη.

VIDEO - Δείτε τι δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανθρακικού ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος του ματς με τον Οδυσσέα Κορδελιού:


Ποιοι μένουν – ποιοι φεύγουν
Κατ’ αρχήν, οι Τζάνης, Ντιόγκο, Αθανασιάδης (τερματοφύλακας), δεδομένου ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο, προφανώς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Κομοτηνή.

Στον αντίποδα, Βαϊρουά, Σερφά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα.

Για τους υπόλοιπους, δηλαδή για τους Κουτσόπουλο, Βρονταρά, Σκλιοπίδη, Στάθη, Μελίσση, Σαρακατσάνο, Χρήστου, Μουνάφο, Λαδάκη, Κάστσελαν, Μακρυδημήτρη, Μπαϊκαρά, Μίνγκα, Κοντογουλίδη, όλα θα εξαρτηθούν από την εισήγηση που θα κάνει ο Μάντζιος, σε συνδυασμό με το ύψος των απολαβών που θα τους προτείνει η διοίκηση.

Βιογραφικό Άκη Μάντζιου
Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1969 στην Αθήνα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον Α.Ο. Κηφισιάς με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής.

Οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν την αγωνιστική περίοδο 1991-1992 στον Πανιώνιο στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1998 έχοντας στο ενεργητικό του συνολικά 141 εμφανίσεις και κατακτώντας ένα κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια βρέθηκε στον Άρη (για δύο χρόνια), στον Ιωνικό, στον Πανιώνιο, και ξανά στον Ιωνικό όπου το 2004 τερμάτισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Η πρώτη του δουλειά ως προπονητής ήρθε το 2004 στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, ενώ σε επαγγελματικές κατηγορίες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τη σεζόν 2008-2009 με το Χαϊδάρι στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Το 2009 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου, ενώ το 2011 ανέλαβε τον Θρασύβουλο στην Β΄ εθνική. Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε προπονητής του Πανιωνίου και της Κέρκυρας.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews