inkomotininews@gmail.com

(video/photos)Το Moυσείο Φυσικής Ιστορίας Πανδρόσου ανοιχτό τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.

Με το μήνυμα  «να γίνουν τα Μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών, με σκοπό την ανάπτυξη της μόρφωσης και της αμοιβαίας κατανόησης, τη συνεργασία και την ειρήνη ανάμεσα στους λαούς», γιορτάζεται το Σάββατο 18/5/13 η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.
Εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ημερίδες, συνέδρια, διαλέξεις, οργανωμένες ξεναγήσεις, μουσικές και άλλες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται  σε Mουσεία και Iδρύματα σε όλη την Ελλάδα.
Ετσι το μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Πανδρόσου παρέμεινε ανοιχτό για όποιον ήθελε να το επισκεφτεί.Το μουσείο απευθύνεται κυρίως σε παιδιά μέχρι ηλικίας 15 χρόνων,είναι ένας χώρος χωρίς εκθέματα με την κλασσική μορφή ενός μουσείου αλλά ένας χώρος διαδραστικός όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν για το περιβάλλον.Το μουσείο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κομοτηνής στην Οικολογική Ομάδα Ροδόπης και σε συνεργασία με τη Πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Νομού το επισκέπτονται τα σχολεία.Για να το επισκεφτεί κάποιος μπορεί να έρθει σε επαφή με την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης στα τηλέφωνα: 6977402362 - 6974796564 - 6944712159. www.oikorodopi.gr  email: oikorodopi@oikorodopi.gr



(video)
Σωκράτης Γρηγορόπουλος
Εκπρόσωπος Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης

 φωτοστιγμιότυπα από το εσωτερικό του Μουσείου.















 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews