inkomotininews@gmail.com

Σύσφιξη ελληνοκυπριακών σχέσεων δια μέσου Στυλιανίδη ενόψει ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.

Την Κύπρο επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής ΝΔ Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπου είχε συναντήσεις εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο της μεγαλονήσου...
...κ.κ. Χρυσόστομο, και τον Κύπριο ομόλογό του Σωκράτη Χάσικο, με τον οποίο αποφάσισαν ενόψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε., να εντατικοποιήσουν τη διμερή συνεργασία προωθώντας και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε επίπεδο αδελφοποιημένων ελληνικών και κυπριακών Δήμων.

Ο κ. Στυλιανίδης ήταν και ο κεντρικός ομιλητής μαζί με τους Υπουργούς Παιδείας και Μεταφορών της Κυπριακής Δημοκρατίας σε Συνέδριο του Ιδιωτικού πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία, με Θέμα «Παιδεία: η συνταγή για την έξοδο του ελληνισμού από την κρίση».

Στη συνέχεια ο κ. Στυλιανίδης ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο για να κάνει παρέμβαση στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών με θέμα «Η κρίση στη Συρία και οι επιπτώσεις της στην παράνομη μετανάστευση προς την ΕΕ».

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε τη Μυτιλήνη για να προεδρεύσει σε περιφερειακή σύσκεψη του Β. Αιγαίου για την αντιπυρική προστασία ενόψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου.

Τις επόμενες μέρες ο Υπουργός Εσωτερικών θα μιλήσει σε επιστημονικό συνέδριο που οργανώνεται στην Αθήνα με θέμα την επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση.


Τέλος, το προσεχές Σάββατο θα χαιρετήσει το Ετήσιο Συνέδριο των Αιρετών Γυναικών της Αυτοδιοίκησης που θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο.

* Φωτό αρχείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews