inkomotininews@gmail.com

Συμπλοκή χρυσαυγιτών – αντιεξουσιαστών πριν λίγο στην Κομοτηνή

Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά το επόγευμα στην περιοχή του ΙΚΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες...
...ομάδα δεκαπέντε περίπου μελών της Χρυσής Αυγής που διένειμε έντυπο κομματικό υλικό σε γραμματοκιβώτια, δέχθηκε επίθεση ομάδας εικοσιπέντε περίπου νεαρών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη συμπλοκή και επενέβη η αστυνομία αποτρέποντας τα χειρότερα.

Οι χρυσαυγίτες τερμάτισαν τη διανομή των φυλλαδίων τους, και οι αντιεξουσιαστές κατέφυγαν στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της παλαιάς νομικής.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να τα πούμε όπως συνέβησαν,οι αναρχικοί ήταν κρυμμένοι και περίμεναν απέναντι απο το ΙΚΑ,στο στενό της Eurobank.Eπιτέθηκαν πισώπλατα κρατώντας ρόπαλα και πέτρες ενώ απο την ομάδα των Χρυσαυγιτών που ήταν λιγότεροι απο 15,υπήρχαν και 4 γυναίκες,έχοντας μόνο όπλο έντυπα και φυλλάδια αλλά παρόλα αυτά κανείς δεν τραυματίστηκε...Αυτή είναι η δημοκρατία που υποστηρίζει η Αριστερά και ΕΥΤΥΧΩΣ στο σημείο που έγινε το συμβάν υπήρχαν πολίτες,που είδαν,άκουσαν και βίωσαν για μερικά λεπτά τι εστί αριστερά και αντιεξουσιαστές

Ανώνυμος είπε...

Οι χρυσαυγίτες δεν είχαν αυτή τη φορά τις πλάτες των μπάτσων, ούτε εισαγόμενους προστάτες. Μια ακόμη καθημερινή απόδειξη πως ο νεοναζισμός δε θα έρπεται ανενόχλητος στις πόλεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ. ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και τα περί απροστάτευτων χ/α που.δεχτηκαν.αιφνιδιαστικη επίθεση, ας τα αφήσουν. Πτυσσόμενα γκλοπς.είχαν μαζί τους. Που η κατοχή τους.είναι οπλοκατοχή

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ....ΑΠΛΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

αν είναι να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους οι αντιεξουσιαστές ήταν 12 άτομα χωρίς ξύλα, ρόπαλα και πέτρες σε αντίθεση με τα μέλη της χ.α. που ήταν 8 και έιχαν πτυσσόμενα κα 2 μαχαίρια.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες που ήταν μπροστά στο συμβάν και εφόσον δεν ήταν υπο την επήρεια παραισθησιογόνων ουσιών, είδαν μια ομάδα 12 αντιφασιστών να επιτίθεται στα ίσια και με γυμνά χέρια σε 8 παρακρατικά καθάρματα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είδαν επίσης τους παρακρατικούς να τρώνε αρκετό ξύλο και να κρύβονται φοβισμένοι πίσω από αμάξια και προκειμένου να σωθούν να οπλίζονται με γυάλινα μπουκάλια, πτυσσόμενα γκλόπ, μαχαίρια και καρέκλες εναντίον των αντιφασιτών και μετά από ολιγόλεπτη ανταλλαγή βρισιών να έρχονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και να διώχνουν τους αντιφασίστες χωρίς βέβαια να μπουν καν στον κόπο να ψάξουν για τα φονικά αντικείμενα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews