inkomotininews@gmail.com

Στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελεήμων

Στις 27 του μήνα θα δέχεται ευχές για τα ονομαστήριά του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ιεροπραξιών του Ποιμενάρχη κατά τις επόμενες ημέρες, έχει ως εξής:

Πέμπτη 25 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ., θα προεξάρχει του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Της Πολιούχου της Κομοτηνής Αγίας Παρασκευής, και εν συνεχεία θα προστεί της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας.

Παρασκευή 26 Ιουλίου, θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Πολιούχου της Κομοτηνής Αγίας Παρασκευής.

Την ίδια μέρα και ώρα 6:00 μ.μ., θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ακολούθως, στις 7:00 μ.μ., θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Μικρού Κρανοβουνίου.

Σάββατο 27 Ιουλίου, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, άγοντας και τα ονομαστήρια του, θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείον Λόγο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Κατόπιν, έως τις 13:00 το μεσημέρι, και το απόγευμα  18:00 – 21:00, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, ο θα δεχθεί τις ευχές Αρχών, Οργανώσεων, Φορέων, Ιερού Κλήρου και Λαού.


Κυριακή 28 Ιουλίου, θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείον Λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αμαξάδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews