inkomotininews@gmail.com

Ξεκινούν οι εγγραφές νηπίων μέσω ΕΣΠΑ στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και στο ΚΔΑΠ

Συνέντευξη Τύπου στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Κομοτηνής, δόθηκε σήμερα, στην οποία...
...η πρόεδρος Νατάσσα Λιβεριάδου, ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών στα ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2013-2014» το οποίο υλοποιείται μέσω ΕΣΠΑ. Οι εγγραφές ξεκινούν αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Αυγούστου (Λεπτομέρειες: http://inkomotini.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7334.html).

Στην ίδια συνέντευξη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Νικόλαος Σωτηρακόπουλος, ανακοίνωσε τη συνέχιση μέσω ΕΣΠΑ του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας – 450 φέτος – νηπίων, ηλικίας 2,5 – 5 ετών, στους δεκατρείς δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς. Οι εγγραφές και σε αυτή την περίπτωση ξεκινούν αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 2 Αυγούστου.
Στο πρόγραμμα, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσες μητέρες δεν εργάζονται στο δημόσιο – είτε σε μόνιμη θέση είτε σε αορίστου θέση. Όλες οι υπόλοιπες (άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, εργαζόμενες στον τομέα της γεωργίας ή στον ιδιωτικό), μπορούν να συμμετάσχουν.
Έως τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Κέντρο Μέριμνας στο Πολυλειτουργικό Κέντρο, από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Για την 1η και 2η του Αυγούστου οι ώρες εξυπηρέτησης των αιτήσεων είναι από τις 8 π.μ. έως τις 3μ.μ.

Ο Δήμος Κομοτηνής θα διαθέσει προσωπικό προς διευκόλυνση των αιτούντων στη συμπλήρωση αλλά και στην επικύρωση των απαιτούμενων εγγράφων, ενώ οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες στο Κέντρο Μέριμνας αλλά και διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Κομοτηνής (komotini.gr).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews