inkomotininews@gmail.com

Εθνική Ελπίδα Ροδόπης: «Η κοινωνία οδηγείται σε απασφάλιση»

«Να απολυθούν οι τεμπέληδες, όχι να τσουβαλιάζονται όλοι οι υπάλληλοι», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Εθνικής Ελπίδας Ροδόπης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των δημόσιων υπαλλήλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεχαρβαλώσει όλο τον δημόσιο τομέα με τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εκπαίδευση καθώς και την κατάργηση των σχολικών φυλάκων και της Δημοτικής Αστυνομίας και την συγχώνευση Νοσοκομείων.

Τα μέτρα θα οδηγήσουν σε απασφάλιση την κοινωνία.

Η Εθνική Ελπίδα είναι υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, όχι όμως με το τσουβάλιασμα και τις αθρόες απολύσεις που πραγματοποιεί η σημερινή κυβέρνηση.

Η Εθνική Ελπίδα δεν αναγνωρίζει αυτή τη μνημονιακή υποχρέωση που θα έχει ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση και άλλης μερίδας του λαού μας και την τόνωση του προβλήματος της ανεργίας.

Ο κόσμος ακούει "μεταρρύθμιση" και το μυαλό του πηγαίνει στις "απολύσεις".

Όσοι είναι αντιπαραγωγικοί και τεμπέληδες να απολυθούν.

Όμως η αλήθεια πρέπει να λεχθεί.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των εργαζομένων του δημοσίου τομέα αποτελεί έναν κομματικό στρατό διορισμένο από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Έναν κομματικό στρατό του οποίου το 80% είναι αριστεροί!

ΝΑΙ στις μεταρρυθμίσεις. ΟΧΙ στο τσουβάλιασμα.

Η κυβέρνηση εξαθλιώνει, ικανοποιεί τις ορέξεις της τρόικας, οδηγεί περισσότερο κόσμο στην ανεργία, και ο κ. Σαμαράς υπερήφανος ψεύδεται πως "η Ελλάδα κάνει βήματα ανάπτυξης".


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανανκοίνωση είναι της Εθνικής Ελπίδας Κοζάνης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews