inkomotininews@gmail.com

Δύο στα δύο για Πανθρακικό

3-1 την Πιρίν - Υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου Τ. Καραολάνη.

Νίκησε και στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο Πανθρακικός στη Βουλγαρία (όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του), αντιμετωπίζοντας την Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του βουλγαρικού πρωταθλήματος...
...και η οποία είναι γνώριμη στο ελληνικό κοινό, καθώς το φετινό καλοκαίρι ηττήθηκε άλλες δυο φορές από ελληνικές ομάδες, τη Skoda Ξάνθη και τον Άρη. 

Ο αγώνας ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Πανθρακικό, καθώς με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών απείλησε δύο φορές τους γηπεδούχους: αρχικά με τον Χρήστου στο 6΄ όταν ο έμπειρος αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, και στο 9΄ όταν ο Τζάνης έγινε αποδέκτης όμορφης ομαδικής προσπάθειας αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Βούλγαρο τερματοφύλακα.

Μετά το δεκάλεπτο οι Βούλγαροι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η απάντηση από τον Πανθρακικό ήταν άμεση, και κατάφερε μέσα σε εννέα λεπτά να ανατρέψει το σκορ: στο 29΄ ο Τζάνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, ενώ στο 38΄ ο Πόποβιτς με προβολή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Πόποβιτς να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε δυο καλές φάσεις, στο 66΄ και στο 74΄, ενώ το τελικό 3-1 υπέρ των πρασίνων διαμόρφωσε στο 85΄ ο Ζεκίνια με κοντινό σουτ και αφού προηγουμένως απέφυγε με ωραίο τρόπο δύο αντιπάλους του.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε με τους Κουτσόπουλο, Σαρακατσάνο, Μίκουλιτς, Χρήστου, Σκλιοπίδη, Μακρυδημήτρη, Λαδάκη, Καθάριο, Κάσες, Πόποβιτς και Τζάνης, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ρομέου, Ζεκίνια, Ζδράβος.

Λόγω τραυματισμών δεν αγωνίστηκαν οι Ντιόγκο, Εμπό, Μπαικαρά.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Τάσος Καραολάνης, ο Πρόεδρος Δημλητρης Τζελέπης, και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Κυρουβίδης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews