inkomotininews@gmail.com

Το μέλλον ανήκει στη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Με 34 μετάλλια επέστρεψε από την Καβάλα, όπου πραγματοποιήθηκε το θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών ΑΜ-Θ, η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης (Ν.Ε.ΡΟ.).

Όλοι οι κολυμβητές της Ν.Ε.ΡΟ. πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις επιτυγχάνοντας ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας 9 χρυσά, 4 ασημένια και 21 χάλκινα...
...μετάλλια, που κατέταξαν τον σύλλογο στην 3 θέση της Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, σωματεία ωστόσο που συμμετείχαν με υπερδιπλάσιο αριθμό αθλητών!

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 10 ομάδες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και η Κομοτηνή εκπροσωπήθηκε από την Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης με συνολικά 25 κολυμβητές (15 αγόρια και 10 κορίτσια). 

Αναλυτικά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης που συμμετείχαν στους αγώνες:

Αγόρια 9 ετών: Μάστορας Χρήστος, Παπάζογλου Νίκος, Πούλιος Θανάσης, Τάτος Θανάσης.

Κορίτσια 9 ετών: Αφρικιάν Αλεξάνδρα, Μουσούρη Τζωρτζίλια, Τζίκου Λουκία.

Αγόρια 10 ετών: Βαρσαμίδης Δημήτρης, Κάλτσος Γιώργος.

Κορίτσια 10 ετών: Γιαννακίδου Ζωή, Νεζήρ Ναζρά.

Αγόρια 11 ετών: Κουκόπουλος Νίκος, Κουπαρτμάς Θανάσης, Κυριακίδης Τιμόθεος, Παπαδόπουλος Γιώργος.

Κορίτσια 11 ετών: Πούλιου Χριστίνα, Ψάλτη Βίκυ.

Αγόρια 12 ετών: Αραμπατζίδης Κων/νος, Κοτζαμπάσης Στέλιος, Κουτσούμπας Αντώνης, Παπάζογλου Βαγγέλης,  Μπουλμπούλ Χασάν.

Κορίτσια 12 ετών: Εύη Κάλτσου, Σοφία Ουρεϊλίδου, Ιωάννα Πούλιου.

Η πολύ τιμητική αυτή διάκριση για τη Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης αλλά και για την κολύμβηση της πόλης της Κομοτηνής, παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης των κολυμβητών, επιβραβεύει την επιμονή και τον αγώνα που έδωσαν όλη τη χρόνια, τόσο οι προπονητές όσο και η διοίκηση του συλλόγου, ώστε να παραμείνει ανοιχτό το κολυμβητήριο και ζωντανό το άθλημα της κολύμβησης στην πόλη.

Σημαντικό και αποφασιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή, για ανοιχτή πισίνα, είχε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κομοτηνής, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα με την οικονομική βοήθεια που παρείχε για τον σκοπό αυτό, και του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης που παραχωρεί τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου και συμβάλει και αυτό οικονομικά στην όλη προσπάθεια.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, ευχαριστεί τον υπεύθυνο του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου, αναπληρωτή καθηγητή του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Βασίλιο  Γουργούλη και τους τεχνικούς για τη βοήθεια και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Ταυτόχρονα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία για τη νέα χρόνια, οι προπονητές Κασιμάτης Παναγιώτης, Γκετζένης Παναγιώτης, Αρσενίου Μενέλαος, Παρασκευάς Νίκος και Μπεκιάρης Αλέξανδρος, και εκ μέρους της διοίκησης η έφορος της προαγωνιστικής Παπαδημοπούλου Εύη, ευχαριστούν όλα τα παιδιά και τους γονείς, που με τη στήριξη και την υπομονή τους, τους δίνουν την ώθηση να συνεχίσουν τη νέα χρόνια ακόμα πιο δυνατά με πλώρη για σημαντικότερες επιτυχίες.

Πάντως, οι αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με τη συμμετοχή των κολυμβητών τόσο στα πανελλήνια πρωταθλήματα Πανπαίδων – Πανκορασίδων / Εφήβων – Νεανίδων, όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών αντίστοιχα.

Επίσης, εξειδικευμένα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης, πραγματοποιούνται καθημερινά.


Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο 6937229168.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews