inkomotininews@gmail.com

(photos)Τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά.Διασταύρωση Ν.Ζωίδη με Αγίου Γεωργίου.

Aλλο ένα τροχαίο ατύχημα με μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής λίγο πριν τις οκτώ ,όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε στα κάγκελα του ποδηλατόδρομου στη διασταύρωση της Αγίου Γεωργίου με Ν.Ζωίδη.
Είναι το δεύτερο τροχαίο που γίνεται στο ίδιο ακριβώς σημείο πράγμα που σημαίνει ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να διέρχονται με μικρή ταχύτητα από εκεί.Στο μεταξύ έχει αρχίσει η τοποθέτηση από συνεργείο των πινακίδων σήμανσης για τον ποδηλατόδρομο έτσι ώστε να τηρείται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας και να διασφαλίζεται η ομαλή και ασφαλής κυκλοφορία. Στο σημείο μπροστά  από το Δημαρχείο Κομοτηνής ορισμένα από τα κιγκλιδώματα χρωματίστηκαν με έντονες αποχρώσεις πράγμα που δεν άφησε αδιάφορους τους περαστικούς και μάλλον δημιούργησε θετικές εντυπώσεις.




ξεκίνησε η τοποθέτηση των πινακίδων σήμανσης για τον ποδηλατόδρομο

Χρωματίστηκαν τα προστατευτικά κάγκελα του ποδηλατόδρομου
 μπροστά από το Δημαρχείο



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα σχεδια και στις μακετες ο ποδηλατοδρομος στην Νικ.Ζωιδη φαινεται ενα ομορφο εργο.Στην πραγματικοτητα ομως ειναι ενα εργο το οποιο εναι απαραδεκτο-επικινδυνο-και καθολου λειτουργικο.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΣΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews