inkomotininews@gmail.com

(photos) 'Χρόνια Πολλά Σεβασμιώτατε'.

Tα πρώτα του ονομαστήρια ως μητροπολίτης γιόρτασε   ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων ανήμερα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος.
Το πρωί  ιερούργησε και κήρυξε τον Θείον Λόγο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής παρουσία αρχών και πιστών.

"Χρόνια πολλά Σεβασμιώτατε" εύχονταν εγκάρδια οι πιστοί στον ποιμενάρχη τους αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Κατόπιν, έως τις 13:00 το μεσημέρι, και το απόγευμα  18:00 – 21:00, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, δέχθηκε τις ευχές Αρχών, Οργανώσεων, Φορέων, Ιερού Κλήρου και Λαού.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ ευχήθηκε στον Μητροπόλιτη δωρίζοντάς του το βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου "ΙΜΑΡΕΤ" Στη σκιά του ρολογιού




H ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τίμησε τον μητροπολίτη 
Τάσος Καραολάνης μεγαλομέτοχος ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ
Δημήτρης Τζελέπης Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
 Αξιωματικοί από την σχολή Αστυνομίας
  Νατάσα Λιβεριάδου πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ 
 Γιώργος Παυλίδης  επικεφαλής "Περιφερειακής Αναγέννησης"
 Κώστας Μιχελής περιφερειακός Σύμβουλος

 Γιώργος Ζηλούδης Αντιδημάρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής
Ευχές από τον  Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Ανθιμο

 Παύλος Δαμιανίδης Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Ροδόπης



Το μπεστ σέλερ ΙΜΑΡΕΤ Στη σκιά του ρολογιού του Γιάννη Καλπούζου πρόσφερε ο Αιχάν Καραγιουσούφ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  Ροδόπης στον Σεβασμιώτατο.Το βιβλίο κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και των Λεσχών Ανάγνωσης το 2009. Το Ιμαρέτ μεταφράστηκε στα τουρκικά ενώ κυκλοφορεί σε audio book καθώς και έκδοση με τα τραγούδια που αναφέρονται στο βιβλίο και υπήρχαν πριν από το 1880.
 " Όλοι έχουν θέση στο ιμαρέτ του Θεού."



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews