inkomotininews@gmail.com

VIDEOS - Ολυμπιάδα Κομοτηνής: Το Σωματείο των Πρωταθλητών

Μιλούν στο inkomotini.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μιχελής και ο προπονητής Χρήστος Τσιπουρίδης.

Χρ. Τσιπουρίδης: «Οι Κομοτηναίοι αγνοούν τον κλασσικό αθλητισμό»!
Μιλώντας στο inkomotini.gr ο προπονητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, Χρήστος Τσιπουρίδης, αναφέρθηκε στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων όπου ο Γ. Δουλγέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αλλά και στα ζωτικής σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Με παράπονο και απορία εκφράζει τη διαπίστωση ότι οι Κομοτηναίοι δεν ασχολούνται με τον στίβο, ενώ ταυτόχρονα απευθύνει και έκκληση σε οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο επιθυμεί να βοηθήσει, όχι απαραιτήτως με χρηματικό ποσό αλλά με όποιον τρόπο, όπως προσφορά πετρελαίου, αθλητικών ειδών ή οτιδήποτε άλλο κρίνεται πως θα μπορούσε να διευκολύνει τις δραστηριότητες των αθλητών.

Όπως χαρακτηριστικά εξηγεί για την προετοιμασία των αθλητών, σημειώνει πως αυτή γίνεται κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, με σοβαρές ελλείψεις σε πληθώρα τομέων όπως η θέρμανση το χειμώνα, ο ρουχισμός αλλά και τα έξοδα μετακίνησης προς τους προορισμούς των αθλητικών διοργανώσεων.


Κ. Μιχελής: «Θα αφήσει εποχή ο Γ. Δουλγέρης»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μιχελής, υπενθυμίζει πως η Ολυμπιάδα στα 28 χρόνια λειτουργίας της έχει αναδείξει 94 Πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν διακριθεί και διεθνώς.


Αναφορικά με τον Γιάννη Δουλγέρη, προβλέπει πως θα αφήσει το στίγμα του στην εθνική ομάδα, ενώ ταυτόχρονα εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα είναι ο επόμενος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, δεσμεύεται για τη θέσπιση και διοργάνωση στην Κομοτηνή Πανθρακικού Μίτινγκ υψηλού επιπέδου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews