inkomotininews@gmail.com

(video/photos)Λύνονται τα πλημμυρικά προβλήματα στον Κάλχα με την ανάπλαση της όχθης του χειμάρρου.

Επεγράφη σήμερα στις 11 το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής κ. Γεώργιου Πετρίδη η σύμβαση ανάπλασης της όχθης του χειμάρρου στον οικισμό Κάλχα, με πόρους του ΕΣΠΑ.
Ανάδοχος του έργου ανέλαβε η Κοινοπραξία Π.Β ΑΡΙΑΝΤΣΗ Α.Ε – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΩΝΗ.

Το έργο προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα ενός έτους ενώ έως το τέλος του 2013 θα έχουν ολοκληρωθεί τα αντιπλημμυρικά έργα για τη θωράκιση του οικισμού.Το έργο κρίθηκε απαραίτητο εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που δημιουργούσαν προβλήματα στοιν οικισμό.Ο προυπολογισμός του έργου είναι 1.300.000 ευρώ που μετά την έκπτωση που δόθηκε έπεσε στα 730.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος κ.Γεώργιος Πετρίδης επεσήμανε την ιδιαίτερη προσπάθεια που κατέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας 'Νέστωρας Τσανακλής' κ.Κιοσσέ Ετζάν προκειμένου να υλοποιηθεί η ανάπλαση της όχθης του χειμάρρου του οικισμού Κάλχα.

Ο κ.Παναγιώτης Αριαντζής από την ανάδοχη εταιρεία Π.Β ΑΡΙΑΝΤΣΗ Α.Ε – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΩΝΗ ευχαρίστησε το Δήμο Κομοτηνής αναφέροντας πως είναι ο μοναδικός Δήμος ο οποίος αναλαμβάνει αρκετές δράσεις προσφέροντας εργασία στους εντόπιους επιχειρηματίες με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής Ζωή Κοσμίδου είπε ότι δίνεται λύση στο βασικό και χρόνιο πρόβλημα του Κάλχα.Πρόκειται για  ένα έργο που συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου.
(VIDEO)
Γιώργος Πετρίδης
Δήμαρχος Κομοτηνής
 Παναγιώτης Αριαντζής
Ανάδοχος του έργου
Ζωή Κοσμίδου
Προισταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κομοτηνής

φωτοστιγμιότυπα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews