inkomotininews@gmail.com

(VIDEO-PHOTOS) Πήγε για κολύμπι ενώ είχε φάει

Τροφές σε ημίπεψη βρήκε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης στο στομάχι του άτυχου νεαρού που χθες βράδυ ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα...
...στην παραλία Αρωγής Κομοτηνής.

Τις έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό
του άτυχου νέου, συνέδραμαν καταλυτικά, μέλη
της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιώτης
που παραχώρησε και πλωτό μέσο. 
Τα υπολείμματα των τροφών είναι πιθανό να προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων στον οργανισμό του θύματος οι οποίες τον δυσκόλεψαν στο κολύμπι και οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του.

Ο νεαρός είχε πάει χθες το μεσημέρι για μπάνιο με τη μητέρα του, η οποία κάποια στιγμή τον έχασε από το οπτικό της πεδίο, ωστόσο δίστασε να ειδοποιήσει τις αρχές διότι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο γιος της είχε νομικές εκκρεμότητες σχετικά με τη διαμονή του στη χώρα.

Αργά το βράδυ λουόμενοι την παρατήρησαν να αγωνιά κλαίγοντας, αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, και άμεσα ξεκίνησε κινητοποίηση της τοπικής λιμενικής αρχής και της ελληνικής ομάδας διάσωσης, με τη συνδρομή και ιδιωτικών μέσων.

Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε κατά τις 2 τα ξημερώματα  να επιπλέει μπρούμυτα, σε απόσταση μόνο δέκα περίπου μέτρων από την ακτή και σε βάθος δύο μέτρων.







VIDEO


Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης και ο Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, μιλούν για το τραγικό συμβάν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews