inkomotininews@gmail.com

Εκνευρισμός ΔΗΜΑΡ Ροδόπης με Πεταλωτή

Προ ημερών η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης γνωστοποιούσε με Δελτίο Τύπου, οτι σε συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος με τον πρώην υπουργό...
...«συμφωνήθηκε το προσεχές χρονικό διάστημα να αναληφθούν εκατέρωθεν πρωτοβουλίες που ενισχύουν την προοπτική συνάντησης ευρύτερων δυνάμεων, κινήσεων και προσωπικοτήτων, για την ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης».

Συμπτωματικά ακολούθησε η γνωστοποίηση του ορισμού του κ. Πεταλωτή ως Τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της κατανομής ρόλων στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του οποίου είναι μέλος, με αποτέλεσμα η τοπική Οργάνωση της ΔΗΜΑΡ να εκφράσει την έντονη δυσφορία της μέσω νέας ανακοίνωσης, στην οποία τονίζει πως ο κ. Πεταλωτής «φάνηκε να χρησιμοποιεί την συνάντηση με τη ΔΗΜΑΡ προκειμένου να εξασφαλίσει κομματικά οφίκια του ΠΑΣΟΚ», και πως «τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως καταδικαστέες στην συνείδηση των πολιτών, εντελώς ασύμβατες με το ήθος και τις αρχές της ΔΗΜΑΡ, και συνεπώς ως προς εμάς το θέμα αυτό λύθηκε αυτομάτως».

Κύκλοι ωστόσο του πρώην υπουργού, διευκρινίζουν πως η τοποθέτησή του ως Τομεάρχη Δικαιοσύνης έγινε προ διμήνου, υπογραμμίζουν πως ο ίδιος έχει σταθερές θέσεις και απόψεις, και υπενθυμίζουν το γεγονός ότι στον πρόσφατο ανασχηματισμό είχε απορρίψει πρόταση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει χαρτοφυλάκιο υφυπουργού.

Ακόμη, εκτιμούν πως «κάποιοι εκμεταλλεύονται τη συζήτηση περί κεντροαριστεράς για να…υπάρχουν», σπεύδοντας μάλιστα να διαχωρίσουν την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, επιφυλασσόμενοι για το αν συναινεί στις ενέργειες των τοπικών της στελεχών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews