inkomotininews@gmail.com

Σεμιναρια για ευρεση εργασιας.




Η Ελληνική Σχολή Υπαλλήλων Γραφείου σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τις πλέον σύγχρονες δεξιότητες που ζητάει η αγορά εργασίας σήμερα!

Τα Σάββατο, 12 Οκτ από τις 11:00 – 21:00 στο ξενοδοχείο Anatolia σε μια θεματική μέρα με παράλληλες εκδηλώσεις θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σεμινάρια στις πλέον περιζήτητες δεξιότητες και να ενισχύσετε σημαντικά το βιογραφικό σας. Η θεματολογία που θα καλυφθεί είναι η κάτωθι:

  • Υπάλληλος γραφείου – Επίπεδο 1 (γραμματειακή υποστήριξη)
  • Υπάλληλος γραφείου – Επίπεδο 2 (γραμματεία διοίκησης)
  • Διδακτική με νέες τεχνολογίες
  • Πρακτική λογιστική για μη λογιστές
  • Μηχανογραφημένη λογιστική
  • Social Media Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Σεμινάριο εύρεση εργασίας

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξέτασης από το φορέα πιστοποίησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικά η θεματολογία είναι η κάτωθι:

Υπάλληλος γραφείου – Επίπεδο 1 (γραμματειακή υποστήριξη)
Ολοκληρώνοντας αυτό το σεμινάριο ο σπουδαστής μπορεί να απορροφηθεί σε οποιαδήποτε θέση γραμματειακής υποστήριξης ανεξαρτήτου του κλάδου της επιχείρησης, Η εκπαίδευση, πέραν του θεωρητικού υπόβαθρου, περιλαμβάνει ανάλυση καταστάσεων καθημερινότητας μέσω case studies και role playing games. Ο σπουδαστής μπορεί να δώσει και εξετάσεις πιστοποίησης για την ενίσχυση του βιογραφικού του

Υπάλληλος γραφείου – Επίπεδο 2 (γραμματεία διοίκησης)
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου όπου ο σπουδαστής μαθαίνει να χειρίζεται και άλλες καταστάσεις πέρα από τις τυπικές διαδικασίες ενός απλού υπαλλήλου γραμματειακής υποστήριξης. Ενδεικτικά μαθαίνει βασικά θέματα χειρόγραφής λογιστικής, χειρισμό μηχανών γραφείου, βασικές τεχνικές ηλεκτρονικής διαφήμισης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και άλλα. Επίσης μπορεί να δώσει και εξετάσεις πιστοποίησης για την ενίσχυση του βιογραφικού του και το πιστοποιητικό αυτό αναγνωρίζεται από τον ΕΣΥΔ και ως συνέπεια από οποιαδήποτε αρχή μέσα στην Ε.Ε.

Διδακτική με νέες τεχνολογίες
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε άτομα που κυρίως βρίσκονται στον εκπαιδευτικό κλάδο ή θα ήθελαν να δουλέψουν ως υπάλληλοι σε κάποιο σχολείο ή φροντιστήριο. Εδώ διδάσκονται μεθοδολογίες δημιουργίας ηλεκτρονικών μαθημάτων και με τη χρήση βίντεο και ηλεκτρονικών ασκήσεων για διαδραστικούς πίνακες που θα κάνουν το μάθημα εξαιρετικά πιο ενδιαφέρον για τους μαθητές. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας γνώσης είναι η ευκολότερη προσέλκυση ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσω της δια στόματος διαφήμισης ή η αύξηση της πιθανότητας επιλογής από κάποιον οργανισμό. Οι γνώσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από οποιονδήποτε υπάλληλο θέλει να λέει ότι μπορεί να κάνει εταιρικές παρουσιάσεις. Το σεμινάριο συνοδεύεται και από εξετάσεις πιστοποίησης



Πρακτική λογιστική για μη λογιστές

Κάθε υπάλληλος που έχει σχέση με πελάτες θα πρέπει να είναι ενήμερος για θέματα βασική χειρόγραφης λογιστικής. Πότε κόβουμε τιμολόγια, πότε αποδείξεις, πότε δελτία αποστολής, πώς εισπράττουμε επιταγές κτλ. Επίσης στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε και πώς τηρούμε ένα βιβλίο Β' Κατηγορίας χειρόγραφα, όπως και τι κάνουμε όταν θα πρέπει να συμπληρώνουμε μαθητολόγια ή ασθενολόγια σε περίπτωση που εργαζόμαστε σε τέτοιο τύπου εταιρίες. Τέλος μαθαίνουμε και πώς να τηρούμε σωστά ταμείο.

Υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών – Μηχανογραφημένη λογιστική
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αυτό ο σπουδαστής είναι σε θέση να εκτελεί όλες τις βασικές και επαναλαμβανόμενες εργασίες ενός λογιστηρίου μιας εταιρίας ή ενός λογιστικού γραφείου ακόμα και αν δεν έχει κάποιο πτυχίο οικονομικής σχολής. Παραδείγματα τέτοιων εργασιών είναι η έκδοση παραστατικών, η τήρηση βασικής λογιστικής, η διαχείριση θεμάτων μισθοδοσίας και εμπορικής διαχείρισης καθώς και η διεκπεραίωση υποθέσεων που έχουν σχέση με δημόσιες υπηρεσίες όπως ΙΚΑ, TAXIS, ΟΑΕΔ και ΣΕΠΕ. Υπάρχει και δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων.

Social Media Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Σε αυτό το σεμινάριο παρουσιάζονται διάφορες τεχνικές χρήσης των social media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) προς όφελος μιας επιχείρησης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο Facebook, όντας με διαφορά το πιο δημοφιλές. Η γνώση τέτοιων θεμάτων και η προβολή της γνώσης αυτής στο βιογραφικό ή την συνέντευξη ίσως να αποτελέσει αυτό που θα κάνει τη διαφορά από τους εκατοντάδες άλλους υποψηφίους που έχουν κάνει αίτηση για την ίδια θέση εργασίας.

Η Ελληνική Σχολή Υπαλλήλων Γραφείου με έδρα τη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με φορείς εκπαίδευσης εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους, όπως η Datalabs στην πληροφορική ή η Business School σε σεμινάρια business/ management καθώς και με φορείς πιστοποίησης παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως το Cambridge, η Microsoft και η ACTA, έχει πιστοποιήσει άνω των 20,000 ατόμων πανελλαδικά παρέχοντας εκπαιδευτικά πακέτα που απευθύνονται σε όλους, δίνοντας λύσεις σε αυτούς που θέλουν από πιστοποίηση για το δημόσιο τομέα μέχρι την εξειδικευμένη κατάρτιση.

Για πληροφορίες/ κρατήσεις σχετικά με τα σεμινάρια παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310 222962, Κο. Σκαπέρδα Θωμά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews