inkomotininews@gmail.com

Προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μετά από σχετική απόφαση του Αρχηγού της Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος, στην 78η ΔΕΘ, η Ελληνική Αστυνομία δεν λειτούργησε περίπτερο, και με το ποσό που θα διέθετε για το σκοπό αυτό, ενίσχυσε...
...το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος, σημείωσε:
«Το κορυφαίο  μήνυμα το οποίο εκπέμπει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, είναι  ότι ο βαθμός κοινωνικής ευαισθησίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πρέπει να μεγιστοποιηθεί. Και αυτό πρέπει να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων. Πρέπει  όλοι να αφυπνιστούμε γύρω από το θέμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Και δε χρειάζονται – απαραίτητα – χρήματα για να επιδείξεις αλληλεγγύη. Δεν εξαντλείται μόνο στον υλικό τομέα η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Υπάρχουν και άλλα πράγματα, τα οποία έχουν μια διάσταση ηθικής τάξεως και είναι πολύ πιο σπουδαία, από το να προσφέρεις σε κάποιον υλικά πράγματα. Γι’ αυτό, πέρα από την οικονομική συμπαράσταση, δεδομένη είναι και η διαρκή στήριξη και συμβολή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο σκοπό τον οποίο υπηρετεί το “Χαμόγελο του Παιδιού”».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε την ΕΛ.ΑΣ. για την πρωτοβουλία της και δήλωσε:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Αρχηγείο, ο Αρχηγός, η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέρουν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ένα συμβολικό αλλά σημαντικό ποσό. Εμείς που καθημερινά έχουμε να κάνουμε με παιδιά που βασανίζονται, παιδιά που βρίσκονται εκτεθειμένα, παιδιά που πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομεία, γενικότερα παιδιά που είναι σε κίνδυνο, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα συνεχίσουμε να ξενυχτάμε μαζί με την Αστυνομία, να  νιώθουμε τις αγωνίες της. Πρέπει να κρατήσουμε τους θεσμούς πάση θυσία ψηλά και πρέπει όλοι μας, εμείς οι εθελοντικοί οργανισμοί, το Χαμόγελο του Παιδιού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να κρατήσουμε την κοινωνία σε ένα καλύτερο επίπεδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews