inkomotininews@gmail.com

Kesanspor - Πανθρακικός Κ17 1-1

Διεθνή φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα Κ17 του Πανθρακικού, αντιμετωπίζοντας στην Τουρκία την Kesanspor, με την αναμέτρηση...
...να μην αναδεικνύει νικητή καθώς έληξε με 1-1.

Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή, εκμεταλλευόμενη το ρεπό που είχε στο πρωτάθλημα Κ17 την 1η αγωνιστική, δοκίμασε τις δυνάμεις της απέναντι στην Kesanspor που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της Περιφέρειάς της μένοντας έτσι σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δικής της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, όπου οι ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να σημειώσουν από ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, με το τέρμα για λογαριασμό του Πανθρακικού να σημειώνεται από τον Καλίμνιο.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους. Πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη που μπορεί να σου δώσει ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για παιδιά ηλικίας 15-16 ετών τα οποία συλλέγουν εμπειρίες και κάθε παιχνίδι τους βοηθάει να γίνονται καλύτεροι ως ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες», σημείωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων κ. Γεμενετζής.


Για τον Πανθρακικό ξεκίνησαν οι Συνοδινός, Κουρτίδης, Ριζόπουλος, Ντόβας, Τζατζανάς, Μανδήλας, Κουραηλίδης, Καγιάογλου, Γκουτσίδης, Ίτσας και Τσικλαούρι, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Βλαδημηρίδης, Κουτσουκανίδης, Μουζακίδης, Χριστοφορίδης, Καλίμνιος, Μίχος, Κατσαρός, Βουλγαρίδης και Βελή Χακάν.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews