inkomotininews@gmail.com

(PHOTOS) Πανθρακικός-Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 4-0 υπό το βλέμμα του Κρίστο Μπόνεφ

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ο Πανθρακικός επιβλήθηκε με 4-0 της Βουλγαρικής Lokomotiv Plovdiv (Φιλιππούπολης) σε φιλικό παιχνίδι...
...στην Κομοτηνή.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ξεκίνησε τον αγώνα με τον Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια, τους Σκλιοπίδη, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς και Χρήστου στην άμυνα, τον Ρομέου μαζί με τον Καθάριο στο κέντρο, και τους Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ζεκίνια και Κατσικοκέρη να έχουν περισσότερο επιθετικό ρόλο. Για τον τελευταίο μάλιστα ήταν το ντεμπούτο του, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, με την φανέλα του Πανθρακικού.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βούλγαρου τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄, με τον Ζεκίνια να βγάζει τη σέντρα και τον Καθάριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λοκομοτίβ απάντησε στο ημίωρο της συνάντησης με τον Λαζάροφ να εκτελεί φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Σέρεμετ.

Το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου,  ήρθε στο 38΄, με τον Κατσικοκέρη να νικάει τον Γκοσποντίνοφ με σουτ από τα 25 μέτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές των ομάδων πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές δίνοντας σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους χρόνο συμμετοχής.
Από αυτή την διαδικασία οι γηπεδούχοι επωφελήθηκαν, καθώς ο πάγκος του Πανθρακικού έφερε από τα πρώτα λεπτά αρκετή ενέργεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες για να σημειωθούν τέρματα.

Τελικά τα δύο τέρματα του δευτέρου ημιχρόνου επιτεύχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του Παναιτωλικού:

Στο 82΄ ο Τζάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με όμορφη και δύσκολη προσπάθεια περνώντας και τον τερματοφύλακα, και λίγο αργότερα ο Ίγκορ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και λιγοστοί οπαδοί των φιλοξενούμενων, καθώς και η παλαιά δόξα του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, τεχνικός σύμβουλος της Λοκομοτίβ, και γνώριμος των ελληνικών γηπέδων Κρίστο Μπόνεφ, παρέα με τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ηλία Ιωαννάκη με τον οποίο τον συνδέει προσωπική φιλία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαικαρά, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης, Ζοσέ, Λαδάκης, Χασομέρης, Ίγκορ, Τζάνης Κάσες και Τριανταφύλλου.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ: Γκοσποντίνοφ, Τοντόροφ, Φεραρέσο, Γκεοργκίεφ, Κρατσόνοφ, Παουλίνιο, Εντιαγιέ, Λαζάροφ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ντενίζ Μπαικαρά: «Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα αλλά και για τα παιδιά που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς δεν πραγματοποίησαν κανονική προετοιμασία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάθε μέρα να δίνουμε το 100% είτε είναι στην προπόνηση είτε στον αγώνα για να βελτιωνόμαστε».

Γιάννης Χρήστου: «Τα παιχνίδια αυτά προσφέρονται για να βγάζουν οι προπονητές συμπεράσματα. Είχαμε καλό ρυθμό και σημειώσαμε τέσσερα τέρματα. Το ευχάριστο είναι πως δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού καθώς ως τώρα είχαμε απώλειες σε όλους τους αγώνες. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο».

Νίκος Καθάριος: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσπαθούμε όλοι μας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να εκτελούμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά, και το ίδιο θα κάνουμε και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και όλοι μας βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν το 8ο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας:

Μπάνσκο (Β΄ Βουλγαρίας) – Πανθρακικός 0-2

Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ (Α΄ Βουλγαρίας) – Πανθρακικός 1-3

Σεπτέμβρι Σιμίτλι (Γ΄ Βουλγαρίας) – Πανθρακικός 0-1

Πανθρακικός – Βέροια 1-1

Τσανάκαλε Δαρδανέλσπορ (Β΄ Βουλγαρίας) – Πανθρακικός 1-1

Πανθρακικός – Εθνικός Γαζώρου 1-1

Πανθρακικός – Άρης 0-0


Πανθρακικός – Λοκομοτίβ Πλόβντιβ 4-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews