inkomotininews@gmail.com

Κατάθεση στεφάνων μαθητών για την 28η στην Κομοτηνή

Στις 11:30 η παρέλαση της Δευτέρας.

Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Κομοτηνή, με την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από τη μαθητιώσα νεολαία της και εκπροσώπους...
...οργανώσεων, σωματείων και φορέων.

«Κάθε χρόνο πρέπει να θυμόμαστε και να τιμούμε αυτούς που έπεσαν για την πατρίδα στο αλβανικό μέτωπο. Η μαθητιώσα νεολαία τιμά τους ήρωες του 1940», δήλωσε ο Προϊστάμενος της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Θεόδωρος Μούχτσης. 

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του ιστορικού «ΟΧΙ» στην Κομοτηνή, θα κορυφωθούν τη Δευτέρα ανήμερα της επετείου, με τη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στις 11:30.

Θα προηγηθούν:

- στις 10:30 π.μ. Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.

- στις 11:10 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Υφυπουργό Εξωτερικών Κυριάκο Γεροντόπουλο, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Αστυνομικό Επιθεωρητή ΑΜ-Θ, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜ-Θ.

- στις 11:20 ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση εθνικού ύμνου.


Νωρίς το πρωί στις 08:00, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.  













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews