inkomotininews@gmail.com

Καταδίωξη και σύλληψη Γεωργιανού διακινητή λαθρομεταναστών σε Ίασμο - Ξάνθη

Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου...
...της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 31χρονος Γεωργιανός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ Σύριους μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος ποταμού Λίσσου), οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης έκαναν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού με γερμανικές πινακίδες, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.


Εν συνεχεία ο δράστης στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, στον κόμβο Ιάσμου εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε σε επαρχιακές οδούς της Ξάνθης. Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, συνέχισαν να ακολουθούν το δράστη, ο οποίος εισήλθε σε αγροτική οδό, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, αποφεύγοντας αρχικά τη σύλληψη, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews