inkomotininews@gmail.com

Διευκρινήσεις από τον Δήμο Κομοτηνής για τα Κοινόχρηστα Ποδήλατα

Σχετικά με το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων στην Κομοτηνή, που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 4 του μηνός, από τη Δημοτική Αρχή ανακοινώθηκαν πριν λίγο τα εξής:

1) Το Σύστημα θα τεθεί σε κανονική και πλήρη λειτουργία τις αμέσως προσεχείς ημέρες – αν όχι ώρες – λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

2) Η προμήθεια των καρτών γίνεται μόνο από τον Δήμο Κομοτηνής.

3) Στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου, με την πληρωμή παράβολου αξίας 20 ευρώ, ο ενδιαφερόμενος αποκτά την άδεια χρήσης που ισχύει για έναν χρόνο.

4) Στην ίδια υπηρεσία, ο χρήστης πλέον προπληρώνει χρόνο αξίας 5, 10 ή 15 ευρώ για την χρήση των ποδηλάτων. Στη συνέχεια, από τους δημοτικούς υπαλλήλους Μαρία Γκιουλέ και Γιώργο Πρινίτη, προμηθεύεται την κάρτα και έντυπο υλικό με τους αναλυτικούς όρους χρήσης.

5) Για την παραλαβή της κάρτας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την Αστυνομική τους ταυτότητα.

6) Η πρώτη μισή ώρα ποδηλασίας με το Σύστημα είναι δωρεάν, ενώ η επόμενη μισή κοστίζει 50 λεπτά.

7) Μέχρι στιγμής ποδήλατα έχουν τοποθετηθεί στους σταθμούς του πάρκου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, του ΚΤΕΛ και της Αστυνομίας (Δημοτικού πάρκινγκ), ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 11 του μήνα, θα τοποθετηθούν και στους άλλους τρεις σταθμούς: της Αγίας Βαρβάρας, της πλατείας Εξηντάρη (οδό Ζυμβρακάκη) και του εμπορικού κέντρου «Cosmopolis».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews