inkomotininews@gmail.com

(PHOTOS) Αθώος ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ροδόπης

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης της Χρυσής Αυγής Νίκος Τσουμαρέλης...
...ο οποίος είχε συλληφθεί την Παρασκευή (4/10) για παράβαση του νόμου περί όπλων, όταν – σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας – μετά από έρευνα των αστυνομικών παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στα γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κοντάρια, το ένα με ελληνική σημαία.

Την υπεράσπιση του κ. Τσουμαρέλη ανέλαβε ο δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης κ. Ηλίας Ηλιακόπουλος, ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία συνοδευόταν από συγγενείς, μέλη του κόμματος και φίλους, που κατέθεσαν και ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΜ-Θ της Χρυσής Αυγής, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το γενικότερο κλίμα Μακαρθισμού που βιώνει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες άγγιξε και την Τ.Ο. Κομοτηνής με την σύλληψη του Γραμματέα, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικολάου, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής και στην οικεία του. Τα πειστήρια που οδήγησαν τον Γραμματέα στο δικαστήριο με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, ήταν ένα ξύλινο κοντάρι με ελληνική σημαία και ένα ακόμη κοντάρι, τα οποία ευρέθησαν εντός των γραφείων.

Απορία ΟΛΩΝ ήταν αν η ελληνική σημαία ΗΔΗ διώκεται ή αν ο νόμος ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ συμπεριλαμβάνει και χαρακτηρίζει ως όπλο το κοντάρι της. Η πανηγυρική αθώωση του συναγωνιστή επανέφερε κάποιες ιδέες που οι Έλληνες Εθνικιστές σεβόμαστε και τιμούμε όπως η Δικαιοσύνη. Τις οποίες ιδέες δυστυχώς καταστρατηγούν οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου στην απέλπιδα προσπάθειά τους να παραμείνουν στην εξουσία, ξεπουλώντας τα πάντα στους ξένους δυνάστες-δανειστές. 

Το «κυνήγι μαγισσών» φτάνει στο τέλος του και ο ελληνικός λαός κατάλαβε πως η προσπάθεια των πολιτικάντηδων να “δαιμονοποιήσουν” τον μοναδικό πατριωτικό χώρο που  μάχεται για την απελευθέρωση της Πατρίδας καταρρίπτεται, διότι όπως λέει και ο ίδιος σοφός λαός ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από νέα μέτρα λιτότητας, χαράτσια, επέλαση της τρόικα ΔΕΝ επετεύχθη και ο ελληνικός λαός παραμένει “τσιμενταρισμένος” όπως διαπίστωσαν οι κρατούντες, κοντά στον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Στις φωτό:

- Ο κ. Νίκος Τσουμαρέλης με τον συνήγορό του κ. Ηλία Ηλιακόπουλο στην αίθουσα του δικαστηρίου.

- Ο υπεύθυνος οργανωτικού της Ν.Ε. Ροδόπης της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Γεωργίου, με έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης του κ. Τσουμαρέλη, τον κ. Κώστα Καραΐσκο.

- Ο κ. Τσουμαρέλης, κατά τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, πέρυσι τον Δκέμβριο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews